fredag den 2. september 2011

Eviltyret fortsætter...

Så brugte vi jo 4 år på at blive gravide, og da jeg endelig blev gravid, satte ægget sig fast udenfor livmoderen. Så kunne man tro, at vi bare startede forfra igen.
Men nej, der er mere til eventyret, der udviklede sig til et eviltyr. Pludselig fik jeg igen kvalme, hedeture og ondt i underlivet. Blodprøverne understøttede mistanken. Kroppen og resterne af ægget havde besluttet at overtrumpe operationen, udskrabningen og beslutningen om at ende den ulyksagelige graviditet. Så jeg er stadig gravid med resterne.
Så imorges var vi forbi mit andet hjem aka. Rigshospitalet og få en omgang cellegift, som kan dræbe resterne af det liv som bare vil overleve. Ironisk nok er ægget lige så stædigt som os. Det er tre uger siden jeg fik fjernet hjørnegraviditeten

Det eneste jeg tænker på nu, er om jeg er blandt de 10% hvor det ikke virker. Vi skal jo åbentbart prøve alt.
Suk.

10 kommentarer:

 1. Ja, det er jo faktisk imponerende (irriterende og træls)!! Fik de ikke fjernet det hele? Er så ked af, at du skal slide med det her. Håbede da så inderligt, at det nu kun drejede sig om at få dig klar til næste forsøg. Sender en masse tro, håb og klem i din retning, søde. Knus

  SvarSlet
 2. nej, blodprøverne viste at mit hcg igen steg og steg, så nogle af cellerne fortsatte med at vokse graviditetsagtigt. Meget træls!
  Næste forsøg skydes til det nye år, da jeg skal vente 3 måneder på at cellegiften er ude af kroppen :-(

  SvarSlet
 3. Åh, hvor er jeg ked af at høre, at du skal opleve sådan noget! Det er bare ikke fair - det gør det jo også sværere at komme videre efter den mislykkede graviditet, når kroppen ikke vil samarbejde!! Sikke noget møg :o( Jeg krydser fingre for at det går godt i næste forsøg, omend det først bliver i det nye år. Stort knus :o)

  SvarSlet
 4. Aj det er da bare noget møj(indsæt selv værrere ord)

  Det er da bare ikke retfærdigt det her.

  Men jeg vil da glæde mig til at høre mere om jeres næste forsøg. For nu er der da ikke noget der kan gå galt. Det skal det bare ikke. For så komme jeg og tæver nogen. Jo jeg gør.

  Det her finder jeg mig ikke i.

  Håber du ser på mit indlæg med en smule smil på læben. Ønsker dig kun det alllerbedste.

  knus og god weekend

  Heidi

  SvarSlet
 5. :-(((( Det nye år synes langt væk, men jeg håber, at tiden gør dig godt - og at det bliver alt tiden værd at vente. Varme tanker Camilla

  SvarSlet
 6. Kæmpe trøste-knus til dig!
  Det er svært at se meningen med alt dette, men jeg er sikker på, at det gode nok skal komme, selv om det er hårdt og sejt at vente.

  Masser af tanker & god energi
  /G.

  SvarSlet
 7. for f***en da osse (og undskyld det stygge sprog i dit kommentarfelt)

  SvarSlet
 8. Det er altså synd for jer det her! Det har ingen mennesker "fortjent". Hvor er det godt I klarer det sammen og er åbne om jeres følelser og alt hvad der sker ... det hjælper altid at dele sin smerte. Når man deler har man kun halvdelen tilbage selv siges det .... jeg ved ikke helt om det holder med lige sådan noget her ....mange tanker og ønsker om at I får opfyldt jeres drømme

  SvarSlet
 9. Virkelig langt ude, at du skal trækkes igennem cellegiften også. Hold kæft hvor har jeg bare ondt af dig, det er simpelthen for ondt. Håber som en gal, at det virker på dig. Det gør det jo heldigvis på langt de fleste. Jeg prøvede min tur med cellegiften for 3 år siden også på Riget.

  Krammer, Betty

  SvarSlet
 10. I er bare søde. Tusinde tak for opmuntrende ord, lovning på tæsk, tanker, energi, trøsteknus, bandeord, ønsker og omsorg. Jeg sætter så stor pris på det, men ved ikke hvad jeg skal skrive til jer.

  Jeg har det stadig lidt som om det her ikke længere er mit liv og dermed ikke os, som skal være i det her i denne situation. Jeg arbejder aktivt på at modarbejde hjernen og den dårlige samvittighed, der prøver at finde forklaringer i kaos og finder på onde tanker om årsager til denne proces. Det er hårdt arbejde skulle jeg hilse og sige.

  SvarSlet