søndag den 3. juli 2011

Hønsesalat



Køleskabet havde 3 stegte kyllingelår fra i går. Vi passede en lille guldklump, og jeg troede alle børn elskede kyllingelår.

Det gør de ikke, og nogle elsker fetaost meget højt.

Så blev jeg klogere, og kødet endte i stedet for som hønsesalat til min frokost. 2 spsk cremefraiche, lidt sennep og ketchup, frisk basilikum, rød peber og salt og peber.

Meget nemt og lækkert.

Næste gang hun kommer på besøg - byder jeg på det store ostebord....

P.S. Børn kan heldigvis stadig lide vandmelon

4 kommentarer:

  1. MUMS, det lyder godt :-)

    KH
    Birthe

    SvarSlet
  2. Ha ha, ja, man ved aldrig med de små poder, hvad der er "hot or not". Min den ældste dreng sad troligt sidste år på Mallorca i min svogers hus og spiste den ene gorgonzola mad efter den anden! Dejlig måde at omsætte et kyllingelår på. Såååå kort tid tirsdag - wehuuu :-))

    SvarSlet
  3. Hej Birthe,
    det er altså skønt med en rugbrødsmad med hønsesalat - bare engang i mellem :-)
    kh SS

    SvarSlet
  4. Hej Camilla,
    måske er det nøglen! Ost er bedst, når man er på udebane!

    F... jeg glæder mig til at se dig i overmorgen og spisespisespise

    SvarSlet