torsdag den 14. juli 2011

Vi tager til Spanien!

De har lige ringet, og hold da helt fast. Der er 10.... 10 befrugtede æg, det er helt vildt mange, og mange flere end vi turde håbe på. Tænk hvis der også var æg nok til at de kunne komme i fryseren til en omgang mere en anden gang.

Jeg har været urolig hele dagen og tjekket telefonen hvert andet minut. Det er næsten uudholdeligt at vente på et opkald. Min reptilhjerne går amok og var så småt i gang med tanker om  .... nå hvad nu? ... men hahahaha der er retfærdighed til.... hvisker jeg stille, så Nemesis ikke hører det.

10 æg!!! Nu tager vi til Spanien!

For særligt interesserede kan jeg fortælle, at de dyrker æggene til blastocyststadiet i ca 4-5 dage, så det skal sættes op i mig mandag eller tirsdag, alt efter hvor hurtige de deler sig. Betty har et rigtigt godt forklarende billede på sin blog, som forklarer den proces det befrugtede æg gennemgår inden tilbagelægning til livmoderen. Jeg tænker nogengange på, at mine forældre bør have lidt skolepenge tilbage for mig - jeg husker ikke en skid om alt det her fra folkeskolens biologi, men spørg mig lige om almindelige insekter i vandløb eller ligevægte i økosystemer...

Spanien!!!

9 kommentarer:

 1. Det er jo bare dejligt :)

  SvarSlet
 2. Århh, hvor er det dejligt for jer, jeg følger spændt med og sender dig jer en masse gode tanker!! :-)

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 3. Wow, tillykke - det er bare dejligt nyheder. God tur ;-)

  SvarSlet
 4. Jahhhhhh... Hvor er det knaldgodt! Har tænkt på dig flere gange i dag, og hvilken fantastisk besked du har postet! Rigtig rigtig god tur, jeg håber sådan at den sidder lige i skabet denne gang! Og ærlig talt, hvis jeg skulle have ægdonation, så var jeg også taget til Spanien, jeg syntes simpelthen spaniolere er så smukke!

  Glæder mig meget til at høre om jeres tur, og sender de bedste ønsker af sted!

  Knus og tillykke med ALLE æggene,
  Betty

  SvarSlet
 5. Yes baby. Glæder mig til at høre om æggebarn, spaniens tur og alt det der følger med. Vi smutter jo også til spanien men af helt andre grunde.

  hvor er det fedt med alle de små æg.

  SvarSlet
 6. @Bitten: Det er så skønt :-)

  @Birthe: tak skal du have, jeg er sikker på at dine positive tanker virker. Bliv endelig ved :-)

  @Malou: tak- det er vidunderlige nyheder, og nu begynder jeg at tro at det måske er vores tur

  @Betty: Tak skal du have. Den sidder nemlig lige i skabet. Det er nu det gælder. Hehehe, jeg synes også spaniolerne er smukke, men de har jo matchet doneren med mig.... det vil sige lyshudet, lyshåret og grumsede øjne... men sikkert smuk alligevel. Hun er meget smuk i mine tanker - alene hendes handling og overskud til at gennemgå dette for os og en beskeden mønt. Hun er for sej!

  @Heidi. Tak! Hvor fedt I også stikker af til hedebølgen og den skønne mad. Jeg holder udkig efter dig :-) God ferie

  SvarSlet
 7. Hvor fedt for jer! Stort tillykke :)

  Det bliver spændende at følge!

  /G.

  SvarSlet
 8. YES!!!! Selvfølgelig var der sgu da 10 gode æg!!! Hvor er det skønt. Afsted med jer og ned i varmen og "få lagt æg" (op). Jeg krydser så meget fingre for, at det sætter sig godt og grundigt fast. Sender masser af varme tanker og masser af graviditetsstøv afsted i din retning.
  Kærligst fra CAmilla

  SvarSlet
 9. @Gitte: tak skal du have. Jeg skriver lidt om æggeturen og maden senere på ugen

  @Camilla: tak :-) Send mere graviditetsstøv

  SvarSlet