torsdag den 21. juli 2011

Lufthavne, ventetid og konsulentarbejde

Ventesale i lufthavne har få kvaliteter, og en af udfordringerne er kedsomhed. Det er altid kedeligt at vente. Jeg forstår ikke, hvorfor de ikke ringer til mig, og spørger om hvad de skal ændre. Dog er CPH den skønneste af dem alle. Der keder jeg mig sjældent, for der er masse at kigge på og på det seneste er der også opstået rimelig madmuligheder.

Hvis jeg var lufthavnskonsultent, ville jeg starte med at lave minibiografer. De kunne vise filmskolens kortfilm og andre små film. Eventuelt kunne man lave et samarbejde med reklamebranchen, så de kunne lave et rum/ stand, hvor de kunne afprøve deres reklamefilm. Eller Disney kunne lave et koncept, hvor børnene kunne sidde og se film. Det kender jeg mange forældre som ville elsker... og faktisk også en del voksne, som ville smugkigge med. Jeg er fuldstændig sikker på, at der ville komme mange besøgende. Jeg ville i hvert fald kigge forbi især hvis nu de viste den nye Cars 2. Vi er nemlig altid i god tid i lufthavnene, og jeg keder mig guds jammerligt. Det er blevet bedre efter vi tager Mac’en med i håndbagagen, så kan vi se film eller blogger, og hvis det bliver rigtigt kedeligt får jeg måske også skrevet det der indlæg om mit og Camillas besøg på The Paul.

Bagefter ville jeg foreslå at hyre nogle massører, så man kan købe en hurtig fod- eller skuldermassage, for det har jeg altid brug for eller lyst til, når jeg har fløjet (eller keder mig).

Som det trejde skulle der laves et rejsebibliotek, hvor man (jeg) med god samvittighed kunne dumpe, bytte og hente (letfordøjeligt) læsestof. Det behøver ikke være det nyeste nye - bare noget læsestof til flyturen!

Har du flere ideer? Så laver vi sgu et koncept og bliver rige!! Jeg lover at dele eller give overskuddet til nogen, så der kunne komme en gratis lufthavnsfrugtbod - jaja sæsonens frugter, vi er jo økologiske og Co2 venlige.

Bitter? spørger du. Jeg keder mig......

7 kommentarer:

 1. Måske et kort madlavningskursus?? ;-) Jeg vil i hvert fald gerne indgå partnerskab med dig, for jeg tror at du har fat i den rigtige ende! Jeg synes lufthavne er gabende kedelige, især Frankfurt, hvor vi skal vente i over 5 timer når vi senere på året skal til New York. Gaaaaab

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Du har evigt ret - og især i større lufthavne undrer det mig tit, at de slet ikke har fattet at der skal lidt mere end en lille taxfree og en slipseforretning til.

  Billund har gratis internet nu, det havde de også i Kansas City (som i modsætning til BLL har absolut NADA hvad butikker og caféer angår) og det er en dejlig ting.

  SvarSlet
 3. Det er PRÆCIS derfor, at jeg altid rejser med en bog i håndbagagen. Jeg rejser jo en del med mit arbejde og jeg læser mig igennem alverdens lufthavne og flyveture. Og man ved aldrig hvornår et fly bliver forsinket og man skal sidde og vente i en eller anden lufthavn. Så medbring altid en god bog. PS: Der er massage i CPH :-)

  SvarSlet
 4. Den hurtige massage tilbydes allerede i Kastrup! (Nimat på Hotel Hilton, som man ikke behøver at gå udenfor for at komme over til) - genialt, hvis man spørger mig, for der ER skide kedeligt i en lufthavn :)

  SvarSlet
 5. @Birthe: Et kogekursus er en god ide, som minimum et sted, hvor man kan bygge sig egen sandwich. Jeg mener ikke at have haft fornøjelsen af Frankfurt, men de tyske lufthavne kan jo generelt også godt lide kombinationen af beton og andre grå materialer... gabbbb

  @Tine: Billund er så meget first movers. Gratis internet burde være standard.

  @Camilla: Helt enig. Jeg rejser også med en masse bøger, aviser og blade, men jeg savner et sted at lægge dem, når jeg har læst dem. Jeg har boet på flere hostels, hvor det fungerer med en bytteordning af læsestof. Elsker konceptet.

  @Anonym: Genialt med Nimat. Det skriver jeg mig bag øret.

  SvarSlet
 6. Hej Marlene,
  Jeg ved, du har masser at tænke på for tiden, men jeg vil gerne sende dig en blog award. Du kan læse om den på min blog her: http://cestlaviebyg.blogspot.com/2011/07/blog-award.html

  Det er naturligvis helt frivilligt om du vil være med på legen :)

  Mange hilsner fra
  Gitte

  SvarSlet
 7. @Gitte: tusinde tak for din søde hilsen og award. Jeg blev meget glad for dine søde ord og omtanken.
  SS

  SvarSlet