søndag den 10. juli 2011

Alder og livretter

Humpfff, det er lige gået op for mig, at jeg er blevet ret gammel. Kan du huske dengang, man kun kunne lide rugbrød med leverpostej, boller i karry og lørdagskylling. Nu er alle mine livretter sådan noget underligt noget som østers, muslinge, fois gras, fiskeæg, oste, oliven og bønner - dog ikke i samme ret.

Men jeg elsker stadig en bøf med bearnaise. Gad vide hvilke livretter jeg har om 20 år.

5 kommentarer:

 1. Den gang vi var børn, var meget af det vi kan li' "ikke opfundet" her i landet ;0)

  SvarSlet
 2. Er vild med den måde, du skriver på :)
  Sidder her og griner højt, mens jeg læser dine indlæg.

  Der er da bare ikke noget bedre på en smuk regnfuld feriedag, tak :)

  /Gitte

  SvarSlet
 3. He, he jeg elskede også som barn 3-stjernet salami, i dag vel nok noget af det mest ækle jeg kan forestille mig, når det kommer til pålæg.

  Men jeg tror også Kari har fat i noget af det rigtige, at tiden har bragt mange af de lækre madvarer ind på danskernes borde. Mine unger er f.eks. ellevilde med sushi og hvidvinsdampede muslinger, det var ikke på menuen i min barndom.

  KH Betty

  SvarSlet
 4. Idet jeg er 2 år ældre end dig, ja så er jeg jo også gammel.... hrrmmmff. Men ja, madmæssigt er vi vel oldgamle efterhånden, selvom jeg må ligge i den unge ende, når nu jeg ikke hopper med på Fois Gras'en :-)

  SvarSlet
 5. @Kari: Så sandt... jeg kan faktisk huske første gang jeg fik pizza - den var hjemmelavet og min far syntes, at det var noget underligt franskbrød :-D

  @Gitte: tak skal du have :-D Og velkommen til bloggen

  @Betty: åh ja 3 stjerners og nu mindes jeg også fedtegrever... (dem kan jeg garanteret stadig godt lide... hvor mon man kan købe dem henne). Dine børn er heldige på så mange måder.

  @Camilla: næhhh din madalder må være meget lavere end min. Faktisk får jeg ikke mormorviben fra dig... jeg derimod kan også lide Martini, Sherry, pebermynte, Kongen af Danmark og Altea bolsjer... måske er jeg i virkeligheden 70 år

  SvarSlet