torsdag den 28. juli 2011

Den der venter på noget godt, venter aldrig for længe

eller hvordan jeg endelig fik fat i det sagnomspundende ramløgssalt.

Virkelighedens løsninger er ofte meget enkle, hvis man bare tager et kommercielt udgangspunkt. Så jeg købte denne pakke salt i mit ynglingsland Sverige. Og det lugter på den helt rigtige måde og smager skønt.

Ja, jeg ved godt, der er noget galt med min forkærlighed for salt, så jeg købte også lige noget mere af det røgede salt - forbi det giver den helt rigtige smag til babaganouchsen...

5 kommentarer:

 1. Jeg har SÅ tit stået og kigget på alt det sjove salt der findes - men tør ikke købe det. For jeg ved at så snart det kommer hjem, kan ALT lige piftes op med lidt godt salt!

  SvarSlet
 2. Jeg har et unaturligt og meget tæt forhold til salt, som jeg ELSKER - så meget så jeg i USA fik min egen saltkværn mens jeg var au pair, fordi der aldrig var salt i deres :-)

  Det ser virkelig lækkert ud - og de har bare skønne ting i Sverige - og jeg er helt solgt til røget salt.

  Kh
  Birthe

  SvarSlet
 3. PS:
  jeg synes røget salt er godt til edamamebønner sammen med lidt limesaft :-)

  SvarSlet
 4. Uff.... Håber sådan at der er mere godt i vente!

  SvarSlet
 5. @Madazz: Ja, det er vildt. Jeg er meget stolt af at jeg ikke også købte saltet med chipotlechili... men jeg var SÅ fristet

  @Birthe: Hehehe jeg har aldrig hørt om nogen med egen saltkværn. Jeg tror saltkærligheden er en af flere af vores fælles feticher... jeg elsker også bønnerne og giver dem gerne et godt tørret chili, men den røgede salt kommer på næste gang.

  @Betty: tak, det håber jeg også

  SvarSlet