torsdag den 14. juli 2011

Bliver æggebarnet mon til noget?

Drømmen om Æggebarnet kommer tættere på. Imorgen ringer de og fortæller, om der er nogle befrugtede æg til os i Spanien... puha det er hårdt at vente.

10 kommentarer:

 1. Kære SS.

  Håber så meget for jer, at det bærer frugt...

  Kh. Eva

  SvarSlet
 2. Hold fast jeg kan godt forstå at du er spændt! Jeg håber sådan for dig, at der er godt nyt på telefonen idag, og at du om kort tid sidder i flyet på vej til Spanien, hvor lang tid dyrker de æggene?

  Alt krydset,
  Betty

  SvarSlet
 3. Jeg håber. der er et lille æggebarn på vej til jer.

  SvarSlet
 4. Jeg håber at hele mit hjerte og sender dig en masse god karma!
  Knus
  B

  SvarSlet
 5. Selvfølgelig er de klar! Det er sommer og varme i Spanien og kvinden har leveret de skønneste og mest oplagte æg :-)

  Jeg krydser så meget fingre for, at de er klar og at turen til Madrid bliver fyldt med forventningens glæde (omend den kan være svær at takle, når man nu har ventet så længe som I har). Lad mig høre fra dig.

  Varme tanker og masser af klem
  Camilla

  SvarSlet
 6. Det lille koekken14. juli 2011 kl. 13.02

  God vind med det herfra også ...

  Kan du anbefalde et godt spisested og en cafe til en rimelig penge i Kbh centrum ? Evt i nærheden af holmen ? Skal til kbh i næste uge..

  Kender du evt. en boghandler der forhandler engelske kogebøger ? Kender du evt. også gode retroforretninger, som forhandler ting fra 5oérne-60érne ?

  det var som bare aLT..

  Tak :-)

  SvarSlet
 7. Krydser gerne fingre, for det må da for pokker lykkes!! :0)
  kh Kari

  SvarSlet
 8. Kære allesammen,
  Hvor I er bare søde og betænksomme, jeg får helt tårer i øjenkrogen. Nu skal det virke. Vi har jo sat alle sejl til, penge, tid, tanker og afslapningscd'er og akupunkturaftaler.

  Denne gang virker det.

  SvarSlet
 9. Hov skønne Anja, du kommer forbi hovedstaden... hvor er det typisk nu hvor jeg er ude af byen :-) Vi mødes vel en anden gang.

  Jeg giver gerne en anbefaling eller to omkring Holmen. Jeg tænker først og fremmest på Frederiks bastion, hvor jeg spiste brunch for to år siden. Deres køkken er lidt nordisk egnsagtigt og godt. Lunas Diner på Christianshavn ligger også tæt på, og de har mange forskellige retter og et hyggeligt miljø.

  Billig aftensmad tænker jeg, at du skal gå ind på cofoco.dk og tjekke deres forskellige steder ud og prøve en af dem. Scarpetta syd 2, Vespa og Public House ligger tættest på Holmen.

  De kører pt en ret sjov tilbudskampagne som rejsemål. Ellers prøv Tony's på havnegade, du kan tage havnebussen dertil fra Holmen. http://www.bistrobooking.dk/tonys/
  Det er en god ide at bestille bord, der er nemlig mange turister i byen og du vil gerne have et bord :-) Ellers er www.aok.dk også fyldt med gode bud på steder.
  Kommer I forbi Strøget ved frokosttid, kan jeg anbefale at smutte forbi La Galette på Lars Bjørnstræde til boghvedepandekager, Bibis Diners kebab eller Saml-Selv-Sandwich hos Skildpadden på Gråbrødre torv:-)

  Hvor jeg glæder mig til at høre om dine oplevelser :-)

  Udenlandske kogebøger... bumbumbum, måske Politikens boghandel på Rådhuspladsen. Jeg køber mine på nettet og på ferie.

  Men en tur i kødbyen på Vesterbro er altså også fedt - der ligger også mange gode spisesteder.

  knus SS

  SvarSlet