torsdag den 16. september 2010

Here we go again... 2 gode og 5 fragmentede æg

Den første ventetid gik godt. 10 æg blev til 7 befrugtede æg, og igår fik jeg lagt de to bedste æg tilbage. De bedste æg var denne gang var et flot 4-cellet æg og et 2-cellet æg.


De resterende fem æg havde enten ikke delt sig til mindst to celler eller havde for mange fragmenter. Vores søde svenske læge viste os fotos af alle æggene. Det viser sig, at når æg er fragmenteret sidder der en eller flere bobler i ægget. Fragmenterne opstår under celledelingen og består af celleplasma. Jeg kunne ikke lade være med at blive lidt interesseret i, hvad de der fragmenter er og gør. Forekomsten af fragmenter stiger tilsyneladende med kvindens alder og et par andre faktorer... (Grim måde at hinte om en dames alder 35+).  De flest æg har fragmenter og det er fint, sålænge de udgør mindre end 15% af ægget. Og vigtigst af alt, det påvirker ikke graviditetschancerne.


Så starter den næste ventetid, hvor æggene skal bide sig fast.
 Ved stadigt ikke hvad jeg skal føle eller tænke... vi får se tiden an. Det er svært at have de vilde forhåbninger, når vi har prøvet nedturen og tabet så mange gange. Jeg prøver at tage det lidt som det kommer og tænke lidt mere på de andre gode ting i mit liv.

Det må blive et bonus forsøg, inden vi skal på det adoptionsforberedende kursus.

2 kommentarer:

  1. *krydser fingre* Jeg håber virkelig alt det bedste for dig! :-)

    SvarSlet
  2. Hvor er du sød, og mange tak. Jeg håber også at du er ved at være lidt på højkant igen. Jeg savner jo din mad i blogland :-)
    Ingen stress, kun omsorg :-D

    SvarSlet