søndag den 29. januar 2012

Utroskab og Tidstyven IPhone

Jeg har prøvet det før. Det at skifte mobiltelefon til et andet mærke. Jeg har haft varierende held. Sidst jeg prøvede at gå fra Sony Ericsson var det til en HTC. Det føltes næsten som utroskab. Det var nyt og spændende. Og vi prøvede en masse ting af HTC og mig. Efter en tid savnede jeg bare det nemme og ukomplicerede forhold, jeg havde med min gamle mobil. Hvad var vejropdateringer og internetsgadget mod driftsstabilitet og kvalitet? Til sidst måtte jeg vende tilbage til min elskede w995.
Nu er tiden igen moden, og jeg prøver et nyt forhold - denne gang håber du kan mere end at stjæle min tid og penge, og igen gøre det nemt at blogge på mobilen.

Det med billederne lærer vi to nok. Al begyndelse skal jo starte et sted. Hvis du anstrenger dig, skal jeg nok læse lidt op på teknikken.


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

 1. Til lykke med iPhone - allerede efter to dage forstod jeg ikke hvordan jeg havde kunnet leve uden (men jeg kom så også fra en oldnordisk Nokia, som ikke kunne andet end at ringe og sms'e)
  At blogge fra den har jeg godt nok ikke sat mig ind i endnu, men synes også mine fingre er for fede til at skrive så meget på den...

  SvarSlet
 2. Jeg er SÅ glad for min Iphone og kan slet ikke leve uden, havde aldrig forestillet mig at jeg ville blive så glad for en telefon :-)

  Kh
  Birthe

  SvarSlet
 3. @Heidi: jeg har hørt fra flere om deres afhængighed, så jeg er meget spændt på hvordan det bliver. Jeg skal lige vænne mig til at gøre tingene anderledes. Tykke fingre-problemet havde jeg i udpræget grad, da jeg kæmpede med min HTC. Det går lidt bedre nu ellers har mine fingre bare tabt sig ;-)

  @Birthe: Ja det er vildt, så glad man kan blive for nogle ting. Vores forhold startede ikke så godt, da jeg ikke kunne finde ud af at sætte SIM kortet i... det drev mig til vanvid, men internettet er jo min bedste ven og rådgiver, så alt er godt igen :-)
  kh SS

  SvarSlet