lørdag den 5. februar 2011

Gode og dårlige forhold - velkommen hjem w995

Jeg prøvede virkelig at få det til at fungere med Desire, men vi var et dårligt match. Jeg har tykke kluntede fingre og Desire har elendige kamerafunktioner.
Det var åbenlyst et dårligt forhold på så mange planer, og i forgårs endte det. Jeg skyndte mig ud på nettet og fandt en klon af min gamle gode Sony Ericsson w995. I går blev vi forenet igen!

Jeg er lykkelig og har opdaget, at min gamle kærlighed også forbedret sig i vores pause. Han har fået et moderne look, er blevet rød og har fået WIFI. Men allerinderst inde er han stadig en vidunderlig musiker og dygtig fotograf. Nævnte jeg, at han også har forbedret sin hukommelse. I'm in love again.

Jeg har allerede taget en masse billede. I går afprøvede jeg en opskrift fra den berømte Elizabeth Davids kogebog Italiensk Køkken nemlig Melanzane Parmigiana eller det mere danske Auberginepie. Aubergineskiver vendt i mel og stegt, derefter bagt i ovnen med lidt tomatsovs, mozzallera ost og parmesan. Det smager godt, men er lidt for tungt uden andet mad på tallerkenen.


I morges havde Loverboy tømmermænd, så jeg forbarmede mig over ham og lavede en omelet med champignon, gedeost og lidt rød chili....

3 kommentarer:

 1. PS. Afstemningens resultat var faktisk delt mellem Iphone 4 og Desire. En enkelt havde stemt på den der gamle Nokia. Men jeg elsker altså min w995- også selvom ingen af jer havde stemt på den.
  Tak for legen, jeg finder på en ny afstemning, for jeg synes det var sjovt.

  SvarSlet
 2. Der er altså nogle gode billeder den tager, jeg blev så forbavset da du fortalte at du kun tog billeder med telefonen :-) Ikke dårlig at den både er blevet rød OG har fået wi-fi i mellemtiden...

  Uhmm Melanzana Parmagiana er bare en klassiker og en SKØN ret. Har dog ikke prøvet med at panere auberginen, det må blive det næste.

  Kh
  Birthe

  SvarSlet
 3. Hvad jeg kan sige... jeg er doven i køkkenet og det er så nemt at tage fotos med mobilen :-) Jeg er så glad for den er tilbage i mit liv.

  SvarSlet