torsdag den 3. februar 2011

Bloggerdaten...

I dag var en spændende dag for mig. I dag satte jeg al min anonymitet over styr og mødtes med en blogger ude i den rigtige verden- ansigt til ansigt. Det var en god oplevelse.
Birthe fra Newyorkerbyheart viste sig også i virkeligheden at være en spændende og sød pige. At mødes med et fremmed menneske er som at blinddate- man håber på et interessefælleskab, men om det holder og kemien passer, kan kun tiden vise. Kemien var god, og snakken gik lystigt over stok og sten.

Vi havde en skøn frokostdate. Vi spiste på Sticks 'n' Sushi. De har lokalerne på Tivoli Hotels 12. etage med udsigt over alle Københavnstrups tårne, Hovedbanegården, havnen og meget mere.

Lokalerne er enkle og smukke med mange siddepladser i forskellige afdelinger. Vi fik en god vinduesplads. Servicen var helt i top - sød og opmærksom betjening. Og maden... det er nok helt klassisk, når to madnørder mødes, men vi endte jo med at bestille mad til en hel hær.

Vi bestilte en menu til to personer med tilvalg og lidt ruller med rispapir. Først kom der kom et fad med det varme. Fine sticks med gedeost omviklet af parmaskinke, grillede asparges med bacon og kyllingedeller. Rispapirsrullerne var med marineret andebryst, avocado, koriander, salat og agurk og kom med lidt goma dressing. Sushien var anrettet på to tallerkner med nigirier med laks, tun, reje og hvidfisk og 4 makiruller. Der kom også omgang edamamebønner med noget snask og nok det bedste overhovedet nemlig vores tilvalg Ebi hapser. Ebi hapserne var rejer stegt i panko med misomayo, lidt frisk chili og korianter. MUMS!!!

Birthe tog en masse fotos, som I kan se hos hende i et senere indlæg, ellers lægger jeg nok nogle af dem på senere. Hun har nemlig lovet mig kopier. Indtil da kan I nyde Sticks 'n' Sushis eget foto fra deres hjemmeside.
Det var en rigtig god oplevelse, og jeg håber på at komme på ventelisten til hendes og LaTashas madbloggertræf i foråret. Det var nemlig sjovt at mødes med ligesindende.

3 kommentarer:

 1. Kære Sushisteg!

  Jeg nød vores møde i fulde drag og vi kunne jo godt have brugt noget mere tid, men det ved vi til en anden gang :-)

  Sikke noget lækkert mad - jeg nød resterne til aften og du skal da bare SÅ meget med til det madbloggertræf....

  Kh
  Birthe

  SvarSlet
 2. Kære Birthe,

  det var en rigtig hyggelig frokost, som sagtens kunne have varet ved.
  Jeg har meldt mig til bloggertræffet, og glæder mig allerede.
  kh SS

  SvarSlet
 3. Oh, DET er en guld-ting. Jeg hang ud med bloggere længe før jeg selv fik en (deraf sådan set navnet på min blog - og deraf min blog,faktisk, den opstod af rent gruppepres :-) og jeg har aldrig oplevet at jeg kunne li' en blog men ikke personen bag. (skulle det ske engang, så går man jo heldigvis ikke i klasse eller noget, og så kan man jo bare lade være med at mødes igen)

  Har aldrig været til blogtræf, men glæder mig til at læse din beretning!

  SvarSlet