fredag den 5. august 2011

Sommerferie og almindelig gravid

Tirsdagens prøve viste et super resultat på 202, og vi var lykkelige og sygeplejersken fortalte at jeg er nu helt almindelig gravid. Så vi tog ud i sommerlandet for at få opdateret vores røde hudfarve.

Vi var ude og sejle med en gammel træfærge, og traditionen tro spiste vi store vaffelis på havnen og nød solen, mens vi prøvede at komme i tanke om hvad gravide ikke må spise. Resultatet var madmaven vågnende op, og nu glæder den sig til at spise østers, rå tuntatar og råmælkoste. Jeg må konstantere at madmaven aldrig bliver voksen på den der ansvarlige måde.
Vi kørte både over og forbi flere broer - faktisk over vi den ene flere gange, fordi vi lige var midt i en vigtig snak om ingenting. Det er bare så hyggeligt med en søndagskøretur.

På vejen tilbage til hovedstaden kørte vi langs vandet, og fandt en skøn fiskehandel, der solgte røgede rejer. Jeg elsker rejer, så jeg købt en stor portion røgede rejer. Vi fik nemlig gæster til frokost dagen efter

Nåh, ja da jeg skrev om de skønne nyheder til Spanien, bad de så lige om at vi fik taget en ny test idag fredag... jeg ved ikke, om de bare har specialiseret sig at give Loverboy grå hår og mig dårlige nerver eller om det er en ekstra ydelse de giver hårdtprøvede BIB. Men ingen fare var på færde, tallene er så fine og jeg overperformer med et hcg tal på 1120 :-)

Oh yeah!!! Nævnte jeg, at jeg har en uges ferie mere og jeg så meget skal spille lotto i weekenden!

14 kommentarer:

 1. Stort tillykke med din graviditet :-D Hvor er det dog bare dejligt. Forsat god ferie.

  SvarSlet
 2. Kæmpe stort tillykke! Fantastisk! Fortsat rigtig dejlig ferie!

  Knus, Betty

  SvarSlet
 3. Åh, hvor er det bare fantastisk at det har bidt sig fast og at du nu er vaskeægte gravid. Tusind gange tillykke :-D

  SvarSlet
 4. Åh, søde, det var den bedste nyhed :-D Hvor er det skønt. Nu skal den lille spunk bare vokse sig stor og stærk! Dejligt, at I har en uge mere at nyde det hele i. Kærligst fra Camilla

  SvarSlet
 5. Hej SS,

  åh, hvor er det bare en god nyhed! Jeg har tænkt så meget på dig siden jeg så dit forrige indlæg. Ih, altså - mange gange tillykke og al mulig held og lykke med at være almindelig gravid :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 6. Kæmpe til lykke - det må være helt fantastisk!
  Krydser fingre og tæer for at bettefisen holder ved :-)

  SvarSlet
 7. Hvor er det skønt at høre at du nu er gravid:D Sikke en dejlig sommernyhed midt i sin ferie:D Held og lykke med det:D

  SvarSlet
 8. Åh hvor dejligt for jer. Mange mange gange tillykke.

  SvarSlet
 9. Hvor er det dejligt - er sikker på solen skinner lidt ekstra i dag :) :) :)
  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 10. Kære alle sammen,
  tusinde tak for jeres søde lykønskninger. Det varmer mit hjerte.
  Det er så overvældende, at vi endelig kommet så langt i denne benhårde proces, at det næsten føles uvirkeligt at være gravid. Jeg kan ikke rigtig mærke noget andet end lidt hovedpine. Og det er jo den bedste hovedpine, jeg nogensinde har haft. Jeg har lade mig fortælle at det er produktionen af hcg, som giver den. (Folk siger så meget) Men det er skønt med et tegn på, at det stadig virker. Jeg synes stadig at den biologiske krop generelt trænger til en opdatering. Det er en underlig konstruktion at producere et barn, og man ikke selv kan tjekke hvordan det går i produktionsrummet. Jeg er så nysgerrig.
  Men tak for jeres krydseri, det har hjulpet både med heldet og på humøret. Bloggen giver mig overraskende mange gode oplevelser, som jeg slet ikke havde regnet med. Tak for jeres respons!

  SvarSlet
 11. P.S. Gider du i øvrigt lege med i en blogaward? Så har jeg givet dig en her:
  http://hejdis.blogspot.com/2011/08/blogaward.html

  SvarSlet
 12. Det lille koekken5. august 2011 kl. 18.05

  1000 gange tillykke herfra også. Hvor fedt for jer :-))

  SvarSlet
 13. Åhh, hvor er det FEDT jeg er så glade på din (og jeres) vegne! Du bliver en fantastisk mor og jeres barn bliver heldig. Jeg kender ikke din kæresten, men jeg er sikker på at han også blive en SKØN far :-)

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 14. @Heidi: tak for award. jeg gider altid at lege... jeg er bare langsom :-)

  @Det-lille-køkken: tak skal du have. Vi er så glade

  @Birthe: Du er bare så sød. Og ja Loverboy bliver så god en far.

  SvarSlet