fredag den 26. august 2011

Gratis bøger i min have

Har jeg fortalt dig om min have? Den er så smuk, fyldt med alverdens smukke blomster, buske og træer. Jeg nyder at komme forbi og sidde på en bænk og dufte til roserne, løbe en tur og kigge på de udsprungne blomster eller ligge på græsset med min Loverboy og læse en bog.
I dag smuttede jeg forbi, da jeg havde hørt vedholdende rygter om gratis internet og en gratis e-bog! Det er jo lige noget for mig, så jeg tankede op med to tilbudscroissanter og et stempel i kaffekortet. Så skulle der hygges.
Men inden jeg kom så langt, fik jeg lige to turistpoint, da jeg hjalp et engelsk ægtepar med et uforglemmeligt foto af dem foran et springvand, og nogle unge amerikanere med at bedømme gåafstanden til Tivoli.
Loverboy og jeg konkurrerer om, hvem af os der kan samle flest turistpoint. Legen foregår på den måde, at man skal tilbyde sin hjælp til turister, der ser søgende ud. Legen opstod efter en udlandsferien, hvor folk hele tiden var super søde og hjælpsomme. Det er jo noget, vi selv sætter så stor pris på, og det giver lige en ekstra ferieoplevelse. Man bliver helt afhængig af at give tips. Man kommer selv i godt humør, fordi turisterne bliver så glade.

Nå men jeg downloadede den gratis bog Kragepigen fra Lindhardt og Ringhof. Det er nemt og brugervenligt. Der er lagt 500 gratis eksemplarer af bogen til fri afhentning, man skal bare forbi Kongens have og downloade den, men e-bogen kan læses fra computere, telefoner, Ipads og hvad det ellers hedder. Bogen er rigtig spændende og et super fedt Københavner initiativ. Tak for det, Riidr!

2 kommentarer:

 1. Æv, der er lige lidt for langt til Kongens have - men jeg synes det er en meget SMUK have du har fået anlagt. Det bedste må være at du har nogen til at holde den ;-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Jo tak, jeg er skam også meget tilfreds med resultatet. Og gartnerne er både dygtige og smilende. De er også ret gode til at klippe kanter og retvinklede hække. Jeg er godt tilfreds :-D
  kh SS

  SvarSlet