tirsdag den 9. august 2011

Dårlig samvittighed og meget god tid

Kladder er noget fanden har skabt. I min skoletid lærte jeg hurtigt at lave en god disposition, så jeg kunne skippe kladden. Kladder tager bare så meget af den korte dyrebare tid, og de kan sjældent bruges. Jeg kan tydeligt huske de gange, jeg skrev kladder i dansk stil, blev historien altid ændret og gik i en anden retning, når stilen skulle renskrives. Jeg er bare så dårlig til gentagelser (Oh yeah jeg ser ironien i de gentagne fertilitetsbehandlinger, og jeg har accepteret, at det er et af mine udviklingspunkter).


Jeg har så mange halvfærdige indlæg liggende under kladder, men jeg orker ikke at skrive dem færdigt, så det ...
Nogen kunne jo mene, at jeg har meget god tid i disse dage, hvor jeg er alene hjemme, men lad mig bare være helt ærlig. Det meste af dagen i dag er gået med se Prince på YouTube - jo jo det kan man godt bruge 3 timer på, når man samtidigt tjekker Facebook og overvejer at gå ud og regnen og hente noget lækkert mad. Men jeg gider ikke, og jeg har stadig mange numre tilbage at lytte til.PS er vist stadig gravid, men sindssyg bange for de to mærkelig pletblødninger, der kom forbi i fredags og i morges. Det er åbentbart meningen, at jeg skal blive sindssyg. Men jeg har min dyne, Prince og te på kanden, og jeg er ikke bange for at bruge dem!

7 kommentarer:

 1. Enhver gravid kvindes skræk er blødninger. Jeg har nu gode erfaringer at dele ud af. I begge de to graviditeter jeg har fået et barn ud af, har jeg haft pletblødninger tidligt i graviditeterne. I begge de to graviditeter, der er endt i MA, har jeg ikke pletblødt det mindste!

  Jeg tror altså på den knaldgode hcg-historik du præsterer!

  Kh Betty

  SvarSlet
 2. Skønne kloge Betty, dejligt at høre lidt tro og tillid. Godt jeg snart starter på job, så hjernen kan få noget andet lave :-)

  SvarSlet
 3. Åh, kære M, pas godt på dig selv. Jeg håber bestemt at du stadig er rigtig meget gravid. Jeg synes det er så unfair at du skal igennem alt det. Godt du har Prince og FB :-)

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 4. Kære Birthe, tak skal du have. Jeg håber du har ret. Jeg synes det er så underligt at man ikke bedre man mærke om man stadig er gravid. Svært opgave for en kontrolfreak :-)
  knus SS

  SvarSlet
 5. Yeah, selvfølgelig er du vild med Prince. Jeg havde alle hans CDer og var også med til "Love Sexy" koncerten i slutningen af 80'erne. Vi skulle have taget til koncerten i weekenden sammen :-)

  Hjælper det, at jeg pletblødte i starten af alle mine tre graviditeter? Bliver det ved så lov mig, at du lige smutter forbi doktormanden.

  Masser af knus
  C

  SvarSlet
 6. Kære Camilla,
  Prince deler godt ud af sin kærlighed og sin musik. Jeg var forbi 10-øren og funke med ham i søndags, og det gjorde godt. Han er stadig SÅ god.

  Sindsyge alterego har allerede booket en tid torsdag til kontrol... og ja det hjælper at høre om andres oplevelser. Det er ikke nødvendigvis slut. Tak
  kh SS

  SvarSlet
 7. OK, mine associationer er lidt i hegnet. Jeg tænkte "Prince? ...cigaretter?????" :-)

  Fingre og ben krydset for at æggebarnet hænger i!

  SvarSlet