tirsdag den 17. maj 2011

Madklubben Steak - Another day at the office

Min "anden" kontorplads ligger forskellige steder i byen. Jeg mødes fra tid til anden med mine veninder på en cafe, og så hygger vi med at sidde på samme sted og arbejde på hver vores arbejdsopgaver. Det er de bedste arbejdsdage, og til min store fornøjelse er de overraskende produktive. Det er så måden, jeg går på cafe med mine veninder, og jeg nyder at være alene med dem uden deres skønne mænd og børn. Det er de dage, hvor jeg hører mere om dem, deres tanker og deres arbejde.

Ideen kom, da jeg for år tilbage havde mange hjemmearbejdsdage, og så begyndte mine veninder at kigge forbi med deres egen computer. I dag har jeg en hjemmearbejdsdag ca en dag om måneden. Cafearbejdsdagen i april foregik på Madklubben Steak på Pilestræde De opfyldte to af de vigtigste kriterier; de åbner kl 8, og har et godt menukort for morgenmad og frokost.

Jeg endte med at bestille deres fåremælksyoghurt med granola. OMG! Den var super skøn, knasende og ikke for sød. Rigtig god morgenmad.
Jeg gik faktisk all-in og bestilte også på den søde tjeners anbefaling deres triple by-pass french toast. Det er en smørstegt french toast med rigelige mængder af peanutbutter, chokoladesovs og skivet banan.
Som, de skriver på menukortet, er det på eget ansvar. Det, synes jeg, var ret sjovt, og jokede med tjeneren om de nu havde alarmcentralen på speed-dial. Hun kvitterede, da hun kom min kaffe ad libitum, og lagde en seddel på bordet ved siden af min tallerken med tallene 1-1-2. Det er betjening, som jeg kun kan knuselske.

Den var mægtig, og jeg måtte levne halvdelen, men den var klart oplevelsen værd.

Nåh, men vi arbejdede, arbejdede og småsludrede om småting, og pludselig var det blevet frokosttid. Jeg var heldigvis nødt til at spise deres frokostbøf, som de selv kalder højrebsflaps m/ bearnaisemayo (200kr), vores fritter & grøn salat.
Saftig bøf, sprøde fritter med en lækker fed estragonmayo og en fin syrlig grøn salat.
Det er et skønt sted, hvor jeg gerne kommer igen - både på arbejde og om aftenen. Og jeg er helt vild med deres smukke væglamper.

8 kommentarer:

 1. Sikke dog en fantastisk ide!! - og sikke noget mad, hvor ser det godt ud :-)
  Kh
  Birthe

  SvarSlet
 2. Ej hvor det lyder som et fedt koncept i har fået stykket jer sammen der.. To fluer med et smæk.

  Og lækkert sted i valgte at afholde jeres lille kom-sammen-arbejdsdag på, jeg har ikke været der, men det ser ud til at skulle prøves. Mums filibaba siger jeg bare.

  Kh Julie

  SvarSlet
 3. Det kan man da kalde at kombinere det nyttige med det behagelige! Bestemt et tiltalende koncept, I har har fundet på:-) Tror desværre ikke jeg selv kunne styre det (læs: styre mig!!)

  SvarSlet
 4. Fantastisk! De muligheder har jeg desværre ikke, når jeg arbejder hjemme... men måske er det også meget godt for min pengepung :-D

  SvarSlet
 5. Hej Birthe,
  Maden var dejlig. Jeg er sikker på at du også ville elske lamperne. De hedder vist nok Luceplan.
  kh SS

  SvarSlet
 6. Hej Julie,
  Det er et lækkert sted med god mad, så det er bestemt ikke sidste gang, jeg "arbejder" der.

  SvarSlet
 7. Skønne Tante,
  Det er et meget tiltalende koncept, og så hyggeligt at arbejde sammen med veninderne.

  SvarSlet
 8. Hej Piske,
  Det er fedt, men det kan være lidt strengt for pengepungen, men der er også mange gode billige steder i byen, og det hører til sjældenhederne at jeg får to omgange mad på "arbejdet".

  SvarSlet