tirsdag den 10. maj 2011

Frokosttips søges...

.... arbejdet trækker mig til Jylland og næmere bestemt til Mors, og dermed begynder min søgning efter et godt frokoststed i området. Jeg regner med at spise enten på selve Mors eller i nærheden af Skive. Kender du et godt sted, så hører jeg gerne om det.

Og prøv lige at se hvad jeg fandt på Fyn i forrige weekend... skoven var fyldt af dem

Søg ... og du skal finde

7 kommentarer:

 1. Hej sushisteg..

  "Skønneste Mors, grønneste Ø" - det er jo min hjemstavn:) Nu er der ikke frygtelig mange gode steder på Mors og ingen af dem er gourmet, men jeg vil anbefale dig Café Lilletorv som ligge bogstaveligt talt på gågaden eller hvis du skulle ønske dig en pizza så Milano som ligger nede ved det gamle rådhus.. Ellers kan jeg anbefale konen og kokkens grillsted nede ved havnen i Glyngøre - jeg har ikke set andre grillsteder hvor man kan få hvidvinsdampede muslinger til take away:) og deres burger kan klart anbefales:) Mvh Louise

  SvarSlet
 2. Jeg har engang spist på Vildsund Færgekro og syntes bare, det var helt fantastisk :) Det ligger ud til fjorden, og maden er gammeldags dansk.

  SvarSlet
 3. Jeg synes du skulle komme til Vejen, jeg har hørt at de bedste (hjemmebagte) pizzaer fås der ;-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 4. Hej Louise,
  tusinde tak for nogle super tips, jeg endte med at køre til Nykøbing fordi de der muslinger, måtte jeg se med mine egne øjne. Jeg skriver et indlæg om det senere.
  /SS

  SvarSlet
 5. Hej Carla,
  tak for tippet. Jeg tjekkede Vildsund Færgekro på nettet, og den ser så hyggelig ud med alt det vand. Det ligner et sted, hvor Loverboy og jeg skal holde hånd og se solnedgang en anden gang.
  /SS

  SvarSlet
 6. Køre Birthe
  Du har ret, jeg har også hørt rygter om en fantastisk pizzabager i Vejen. Man kan vist få lavet bunden efter sit fantasidyr!!
  Jeg må kigge forbi en anden dag,
  kram SS

  SvarSlet
 7. Du kan i hvert fald :-D
  Jeg vil dog ikke påtage mig at lave en sushisteg, for jeg ved ikke helt hvordan sådan en ser ud...

  KH
  Birthe

  SvarSlet