onsdag den 16. februar 2011

Fois gras på ristet landbrød med ahornsirup

Så kom jeg til at spise næsten hele Loverboys gave fra London. Den nåede alligevel at bo hos os i mere end en måned. Altså jeg havde fået lov, men nu synes jeg, at det er lidt synd for ham, at dåsen er tom - helt tom.
Nej, jeg delte selvfølgelig dåsens indhold med ham... eller måske var splittet nok mere 65/35 til mig...

Den eneste grund til jeg ikke slikkede dåsen, var, at den var åbnet med en gammeldags dåseåbner, og jeg holder nu alligevel ret meget af min tunge.
Det er vist heller ikke så sundt med alt den A-vitamin, men hey jeg er jo ikke gravid, så jeg må spise alt!
Gad vide hvad køleskabet ellers gemmer på?

4 kommentarer:

  1. Jeg synes dog alligevel at det er pænt af dig at du delte - eller nogenlunde delte - med ham ;-) Jeg har godt nok aldrig fået ahornsirup på foie gras, det må prøves engang....

    KH
    B

    SvarSlet
  2. Ja, jeg turde ikke spise den uden hans accept og medspisen :-) men jeg elsker luksus leverpostej.
    Det smager himmelsk i kombination med den søde smag af ahornsirup. Det er jo min ambition at lave noget andet med det ... engang

    SvarSlet
  3. Uhm, lækker kombi med foie og ahorn. Det er en skam det er så dyrt - men på den anden side godt nok, ellers ville jeg spise en dåse om ugen (well, eller om dagen) :-D

    SvarSlet
  4. Jeg må indrømme, at det også er min ynglingsdåsemad :-)

    SvarSlet