onsdag den 26. januar 2011

Lemon curd og andre gode sager fra London

Høsten fra London var virkelig god, og de bedste køb var madprodukter. Jeg kiggede meget længe efter det ærkeengelske Lemon curd. Lemon curd er et mærkeligt lækkert produkt, som er/smager som sødt citronsmør, og det er helt fantastisk til scones, boller, pandekager, lagkager og deslige. Det smager godt alene og er helt fantastisk i kombination med flødeskum. Oprindelig skal man vist spise det til afternoontea sammen med clotteret cream.

Jeg købte to forskellige mærker; et ret dyrt fra Fortum & Mason og en billigere variant fra Tesco. Jeg drømmer om at lave en smagstest op mod Irmas bedste :-)
Og nu hvor jeg er ved tetemaet fandt jeg også nogle ret lækre ingefærssmåkager og to kasser med min ynglingstebreve a 100 stk- så nu skal der drikkes te i spandevis.
Jeg fandt et andet genialt produkt - nemlig voksen ostehapsere mini Cheddar og Red Leicester, de er perfekte til en lille snack eller frokost. Dem gad jeg også godt lige købe nede i Fakta. Nåh, ja der røg også lige et lille glas Jerk paste i kurven, det har jeg bare længe haft lyst til afprøve.
 

Jeg købte også nogle mini skumfiduser, men de er faktisk så godt som spist. Jeg tankede også nogle af mine ynglingsnødder - pecannødder, som koster kassen herhjemme.

Åh, hvor jeg savner min gamle mobiltelefon, jeg har afprøvet lidt forskellige fotomuligheder, men jeg synes overhovedet ikke, at nogen af dem lever op til mit gamle mobilkameras evner- jeg giver dem lige et par chancer til, men SE 995 var så let at håndtere og tog superfine fotos. Suk....

2 kommentarer:

 1. Sikke mange lækre ting du har haft med hjem, det er noget af det bedste ved at være ude at rejse synes jeg, at have lækkerier med hjem :-)

  Jeg er vild med de ostehapsere, ville ønske vi havde sådan nogle i DK, i stedet for kun at have de lidt kedelige "lillebror" oste tingester....
  Jeg havde faktisk flere pakker af string cheese med hjem fra USA - som jeg var storforbruger af derovre.

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. ok, jeg var lige nødt til google string cheese, det kendte jeg ikke :-)
  Mozzarella og cheddar lyder så godt. Det gad jeg så godt købe herhjemme. De der lillebrorstænger er jo en hån mod ost.

  SvarSlet