lørdag den 8. januar 2011

Amagers billigste sushirestaurant er både Fresh og god

Får du også tårer i øjnene? Jeg synes bare, sushi er så smuk mad.


Nu havde jeg hørt alt muligt godt om Fresh - Amagers hemmelige sushibiks, og endelig fik jeg tid til at komme forbi. Den ligger godt gemt i et lidt kedeligt boligområde, men den har fine lyse lokaler og sød betjening.

Jeg fik faktisk lidt åndenød, da jeg læst menukortet igennem. Der var så meget, jeg godt lige gad at spise - (og betale for det er billigt)

Jeg var jo nødsaget til at vælge et par nigiri'er: kammusling, omelet og laks. Veninden fik ålen og tofuen. Det er så lige her, jeg komme i tanke om, jeg faktisk er lidt sushikræsen. Jeg er ikke så vild grillet ål i teraki - det bliver bare for sødt og vammelt til mig. Og tofu?? Helt ærligt hvem kan lide det?  Når det er frisk, smager det som blødt viskelæder i vand, og når det er fritteret... tjaa så smager det bare af friture. Nå men heldigvis satte veninden pris på sine valg.

Vi skulle også lige dele et par ruller; den smukke grønne er krabbestick, avocado og agurk toppet m. avocado pyntet med sort/hvid sesam og en rulle med dybstegt reje, avocado, forårsløg, chilimayo som var pyntet med laks og avocado.

Sushien var veltilberedt og god, lokalerne var lyse og der var noget dejligt lav klassisk baggrundsmusik. Jeg følte mig meget velkommen, og prikken over i'et var, at vores søde kineser(?) bød på lidt frisk frugt efter maden.

Hvem der bare boede på Amager, så man kunne komme forbi i tide og utide. Jeg skal i hvert fald derud igen og spise deres variant af running sushi - hvor man efter sigende bare bestiller frit fra et mindre menukort, så maden er frisklavet.

6 kommentarer:

 1. Århh hvad!!!! Det ser SÅ godt ud - men jeg har det ligesom dig, jeg er lidt sushikræsen. Jeg bryder mig heller ikke for meget om ål - eller makrel for den sags skyld. Min Mama kan spise de mest mærkelig sushi'er uden at blinke, jo mere mærkeligt jo bedre, der kan jeg ikke helt følge med :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Jeg forestiller mig heldigvis, at jeg bliver meget gammel, og resten af livet skal jeg blandt andet lære at spise mærkelig sushi :-)

  SvarSlet
 3. Puha, tofu er godt nok heller ikke noget for mig. Det er et lækkert sted, Søs og jeg vil gerne derud næste gang jeg skal besøge hende. De skulle efter sigende ha' noget helt fantastisk sashimi - som er værd at køre langt efter. Så det gør vi gerne :-)

  SvarSlet
 4. Endnu en god grund til at smutte forbi igen.... mums sashimi kan bare være så godt.

  SvarSlet
 5. Uh altså, det er min nabo - min farlige nabo ;).
  Synes også at sushien er helt fantastisk!

  SvarSlet
 6. Farlig for pengepungen, men god for maven :-)

  SvarSlet