onsdag den 5. januar 2011

Frokost på Cafe Hovedtelegrafen

Endelig lykkedes det mig at lokke en veninde med op over de københavnske tage og spise en pigefrokost på Cafe Hovedtelegrafen. Cafeen ligger på toppen af Post&Tele-museet i Købmagergade og den er kendt for sin fantastiske udsigt og lækre mad.  
Mit øje fangede med det samme menukortets fisketapas med tun, tigerrejer og laks - og jeg skyndte mig at bestille den. Personalet var både opmærksomt og behageligt, hvilket godt kan komme som en overraskelse for en udevant københavner som mig. Det kan jeg godt vænne mig til :-)
Lokalerne er åbne, lyse og indbydende, og i mens vi ventede på maden, var der tid til at nyde cafeens kæmpe store glasvinduer og den vilde udsigt over byens fine spir og tag.

 
Jo, det er taget af Christiansborg, som man kan se til højre i billedet.
Maden var ok - ikke dårlig, men heller ikke nogen særlig inspirerende oplevelse. Jeg kommer igen en anden gang for jeg er vild med udsigten, og jeg må opleve den i solskin.

2 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud!
  Jeg har hørt så meget om det sted, men aldrig været der - nu er jeg jo så heller ikke i Kbh, så tit ;-)

  Mange hilsner
  birthe

  SvarSlet
 2. Det er et dejligt sted, og jeg har gået forgæves så mange gange i weekenden, så det var et godt træk at komme der en hverdag.
  Der var også mistænksomt mange unge mænd - altså midt trediverne - som så ud til at hygge sig med deres kammerat/forretningsfrokost.

  SvarSlet