fredag den 21. oktober 2011

Frokost hos Manfreds

På min tur i Jægersborggade, spiste jeg på Manfreds &Vin. Prøv lige at se, hvor smuk deres mad er! 


Dansk østers med oxalisrod og havesyre. Det var god kødfuld østers,. Jeg har aldrig smagt oxalisrod, og den smagte hen af kinaradisse med meget sprødhed og saftig. Den passede fint til østersen.  55 kr

Oksetatar med brøndkarse og rugbrødkrymmel alene denne ret får mig til at komme tilbage. Det er den bedste tatar, jeg nogensinde har fået, og jeg var også ret vild med Aamanns. Manfreds tatar var saftig grovhakket og lå ovenpå lidt sennepsmayo til bare 75 kr.

Brændt porre vendt i sennep med masser af høvlet parmesan til 55 kr

Betjeningen var god, maden var fantastisk og jeg skal tilbage igen og spise meget mere. Deres menukortskifter hele tiden, og der er masser jeg gerne vil spise.

3 kommentarer:

  1. Mums, det ser vel nok godt ud :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Åhr, det ser godt ud. Er da helt vild med at de høvler parmasanen og bestemt ikke ser ud til at spare på den. Mums.

    SvarSlet
  3. Det er det lækreste sted, maden er vidunderlig, og de var nemlig ikke nærige med hverken smil, snak eller parmasan. I like!

    SvarSlet