fredag den 28. oktober 2011

Skrigeskinken er flyttet ind

... og jeg begynder at være bange for at det er en permanent tilstand. Jeg er stadig ikke kommet mig over min længeønskede graviditet, som satte sig udenfor livmoderen og krævede en operation og derefter en omgang cellegift. Kroppen og psyken drøjer med at finde den rigtige retning. Jeg har stadig ikke fået min menstruation siden jeg fik cellegiften for snart 2 måneder siden. Hormonerne springer rundt, og underlivet værker og min indre Skrigeskinke tager over.

Blogindlæggene og det rigtige arbejde hober sig op i dynger, for det eneste min hjerne gider at tænke på, er om det ikke snart er overstået. Fortalte jeg om prikken over i'et;  min kindtands rod flækkede og efter et par redningsforsøg hos tandlægen flækkede selve tanden og den måtte trækkes ud. Jeg har hørt ammestuehistorier om, at en graviditet koster en tand, men jeg synes at prisen er lidt for høj, når slutresultatet ikke leveres.

 Jeg er træt, sur og ked af det hele. Plus at jeg var nødt til at orientere mit arbejde om min situation med fejlslåen graviditet, så nu er mit sidste helle for fertilitet- og graviditetssnak forsvundet. Tilgengæld har jeg lært at sige til min mandlige chef, at jeg ikke føler mig komfortabel med at diskutere fremtidsudsigterne for mit underliv med ham.

Man lærer mens man lever... nu skal jeg snart slutte fred min indre skrigeskinke for hun er strid, og jeg savner hende den søde, kloge og omsorgsfulde del af mig.

God weekend,
Sushistegen aka. Skrigeskinken

6 kommentarer:

 1. Sikke noget møg! Det er skisme ikke fair, at du skal bøvle så meget med at komme dig over den fejlslagne graviditet! Desværre er der bare nogle som skal bøvle rigtig meget, og nogle som ikke skal :o( Men det er okay, at være træt af tingenes tilstand, for du har noget at være træt af - det er ikke bare pjat. Men du (og skrigeskinken) får i hvert fald et virtuelt knus :o)

  SvarSlet
 2. Du ER den søde, skønne, glade og dejlige SushiSteg - for mig. Jeg hverken ser eller hører slet, slet ikke Skrigeskinken! Der er ikke noget at sige til, at du er træt og ked af dette rod. Men Skrigeskinke, det er du ikke. Sender dig varme tanker og knus.

  SvarSlet
 3. Hvor jeg dog håber for dig (og jer) at der snart må flytte en baby ind i stedet for en skrigeskinke...

  SvarSlet
 4. @Camilla: tak for dine søde ord. Virtuelle kram er altid meget velkomne. Det går bedre. Nogen dage er bare dårlige med crap indhold. Det hjalp at holde en weekend badet i rødvin og drinks... jeg forestiller mig at det hjælper på et eller andet niveau at skifte fokus

  @Camilla: Hvor er du sød. Rodet i hovedet fylder desværre nogengange for meget og forvrænger udsynet. Tak for din varme og ord.

  @Heidi: Tak Heidi, jeg er også klar til en rotation med baby i stedet. Hende skrigeskinken er heldigvis også kun på kort visit, og hun er flyttet videre.

  SvarSlet
 5. Øv hvor er det bare træls for jer at det skal være så svært- Håber det lykkedes snart:)
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 6. @Mette: tak skal du have. Det føles nogengange som sisofosarbejde, men uden vores indsats sker der jo ingenting :-(

  SvarSlet