fredag den 14. oktober 2011

Efterårets hemmeligheder og karmaring

Efteråret er begyndt at rase lidt, blæsten leger tagfat, og solen blænder med sine sidste varme stråler og kulden kommer nærmere. Jeg begynder at glæde mig til den nye sæson.

Jeg laver forsøg i køkkenet, og hvis de går godt, fortæller jeg mere i weekenden (jaja, jeg skriver nok noget alligevel).  Det er noget med at smage mange gange og kigge igen på konsistensen. (hint-hint). Det har taget mig hele aftenen.
Jeg må konstatere at mit rigtige-dagtime-arbejde tager alt for meget af den tid, som jeg har så mange andre planer med som at lave mad. Hmmm....

Hov og i dag fik jeg både en kompliment og en fornærmelse - begge dele skete på vej til arbejde. Det hører til sjældenheder i mit liv, at fremmede mandfolk taler til mig på gaden, men komplimenten (som handlede om noget fedt, jeg gjorde på cykel) opvejede totalt fornærmelsen, og jeg havde stadig overskud til at smile til den sure mand, som blot blev endnu surere. Karma is a bitch... og jeg tror snart, mit held vender og jeg bliver venner med hende Karma Karen igen.

PS: Jeg synes også, at du er skøn og tak fordi du læser med

3 kommentarer:

 1. Ok, jeg er blank - hvad ER det????? Er ved at revne af nysgerrighed :-D

  Håner at du og Karma Karen bliver slyngveninder i nærmeste fremtid ;-)

  Nej, det er dig der er skøn ;-)

  SvarSlet
 2. God karma er guld :)


  Hilsen

  Jesper
  http://www.mobilreparationer.dk/

  SvarSlet
 3. @ Malou: Hehehe... det er smagsprøver for finde ud af hvornår min nye æblegele er sød og fast nok :-)

  KarmaKaren og jeg hygger videre :-)

  PS og jeg så lige "din" kæmpe pakke bacon i Netto idag- men kunne ikke have mere i kuven, så jeg har udskudt planerne om din baconkurv, men den er stadig på listen.

  @ Jesper: Karma rules!

  SvarSlet