tirsdag den 19. april 2011

Bagt laks med pastasalat

Foråret sniger sig ind i min stue med sit strålende lys og varme. For første gang siden operationen var jeg ude af lejligheden, og jeg gik en lille tur i parken. Det vil sige, jeg sad mest på en bænk og nød foråret. De nyudsprungne træer, folk i bikinier der solbadede, spillede kub og drak øl. Livet i København er bare skønnere, når solen skinner.
Jeg fik lyst til noget let og forårsagtigt aftensmad - nemlig bagte laksestykker med pastasalat.

Laksen krydderes med salt og peber, og sættes i ovnen ved 200 grader med citronbåde og cherrytomater. Det er vigtigt at prikke hul i tomatskinnet, ellers eksploderer de, og jeg gider ikke flere køkkeneksplosioner).

Pastasalat
  • pastapenne
  • dampet broccolibuketter og -stok
  • grønne oliven med citron
  • bagte tomater
Salaten blandes, og dressingen bestod af rapsolie, æbleeddike, citronsaft fra de bagte både og lidt salt og peber.  Jeg synes, retten er skønnest, når den er lun. Men jeg er sikker på, at den ville være supergod til en picnic med laksebidder i. Yeah picnic - det er nemlig snart sommer.

Nåh ja vi spiste selvfølgelig rub og stub! Så nu skal jeg finde på noget andet til frokost.

4 kommentarer:

  1. Lyder skønt - dejligt det igen er tid til sommermad:)
    /Louise

    SvarSlet
  2. Hej Louise,
    tak for din hilsen. Jeg elsker bare den lette sommermad. Jeg kan se på din blog at du også ret glad for salat og laks.
    /SS

    SvarSlet
  3. Uhmmm, ELSKER laks - og pasta :-)

    KH
    Birthe

    SvarSlet
  4. Ja laks er godt - meget laks er meget godt. Godt det er påske.
    kh SS

    SvarSlet