lørdag den 2. april 2011

San Geogio - lækkert italiensk/ sardisk mad

Min rundrejse i madhimlen sluttede hos San Geogio. Det er hyggelig sardinsk restaurant, som ligger lige ved Rosenborg kaserne. Restauranten er indrettet som en herskabslejlighed med gamle borde, smukke lysekroner og masser af hyggelig atmosfære. Jeg var meget spændt på maden efter oplevelse på Acquamarina, men her var maden i højsædet.

Til forret kunne vi vælge mellem marineret laks eller pasta med taskekrabbe, broccoli og tomat - vi kunne ikke stå for retten med taskekrabbe. Retten var udemærket, og viste lidt af hvad køkkenet kunne. Det var tydeligt, at forretten var en billigere variant, men det passede meget fint til CRWs koncept med to retter for 150 kr. Vi nappede vinmenu med to glas til 150 kr.

Til hovedret kunne vi vælge mellem havtaske eller kalvekød. Jeg var meget i tvivl om, hvad jeg skulle vælge. Heldigvis ville min kammerat gerne have kalvekødet, så jeg snuppede fisken. Det er nemlig ofte en fornøjelse at få fisk på restauranter, som kan lave den slags. Og det kan San Geogio til fulde.


Jeg fik en meget lækker fiskeservering af havbars(?) på stegte tomater, løg og aubergine og et lille stykke broccoligratin og en friteret risbolle. Gratinen var silkeblød og cremet i smagen. Risbollen var lidt underlig- lidt for hård/tør og uden smag. Fisken var delikat med sprødt skind og smagte pragtfuldt. Det var sindssygt godt! Og jeg fik noget meget lækkert hvidvin til, som jeg allerede har glemt navnet på.

Min gode ven fik kalvekødet, som jeg ikke nåede at smage, fordi jeg var optaget af min egen tallerken :-)

Desværre var der gået noget galt med vores booking, så vi ankom 1 time for sent eller 1,5 timer for tidligt alt efter, hvilken seating vi skulle have haft, så vi havde lidt travlt. Og det betød også at vores betjeningen var en blandet oplevelse. Vores primære tjener var træls. Han spurgte mig to gange om jeg ville bede om rød eller hvid vin til min fisk, og endte med at give mig rødvin i første omgang. Det blev så ændret til hvidvin, men mit glas vin havde desværre små stykker kork flydende rundt. Det gider jeg altså ikke, og han blev lidt studs, da jeg bad om et rent og nyt glas vin. Men de andre tjenere gav os en supergod betjening, og de var meget smilende og opmærksomme, så det tæller op ad i min bedømmelse. Jeg vælger at tro, at førstetjeneren havde en meget dårlig dag, som han ikke kunne fortrænge.

Samlet set var maden skøn, og her gider jeg godt at komme igen, og jeg betaler gerne fuld pris for deres helaftens menu. De laver nemlig skøn mad.

2 kommentarer:

  1. Lyder lækkert - og giver dig helt ret mht. fisk tilberedt på restaurant :-)

    Kh
    Birthe

    SvarSlet
  2. Det var dejlig mad og de kan deres fisk

    SvarSlet