torsdag den 21. april 2011

De allermindste sko fra de onde stedsøstre...

sidder lige nu på mine fødder - og de gør ondt.


Endnu et par fra bekendtskabskredsen har annonceret deres graviditet. Dejlig for dem, men de bittesmå sko råber højt om uretfærdighed, når de der ustabile parforhold bare smutter babyer ud på kommando a la: det bliver nok bedre, hvis vi får et barn (til!)

Livet er uretfærdigt- livet er uretfærdigt- livet er uretfærdigt- livet er uretfærdigt- livet er uretfærdigt- livet er uretfærdigt- livet er uretfærdigt- livet er uretfærdigt- livet er uretfærdigt- og jeg prøver at acceptere det.

Jeg synes, det er så svært at håndtere de der knaldulovlige følelser, som ikke vil fejes ind under det mentale gulvtæppe.

8 kommentarer:

 1. Kære sushisteg!
  Jeg kan godt forstå at du har dem - og jeg synes ikke at de er "ulovlige", for det er jo din virkelighed.
  Jeg håber sådan at det lykkes for jer, for du vil blive en fantastisk mor!

  Knus og tanker
  Birthe

  SvarSlet
 2. Jeg synes heller ikke, det er ulovligt at bande over den slags. Overhovedet ikke. Pøj med babyproduktionen, og hvis muligt: Husk på alt det bras, du er fri for, indtil det lykkes. Jeg har ikke selv børn, og når jeg ser på mine veninder, der har, så er jeg ikke altid just misuindelig på dem hehe

  :) C.

  SvarSlet
 3. Hej,

  jeg kender kun alt for godt følelsen. Man vil gerne være glad på andres vegne, men samtidig gør det var så vanvittig ondt at det ikke er en selv der står med gode nyheder. Det har tit fået mig fuldstændigt i knæ, men der er jo desværre ikke meget andet at gøre end at komme videre.

  Jeg håber for jer at det snart lykkes, og krydser alt hvad jeg har.

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 4. Det er sgu ok at føle sådan. Jeg har følt det samme og det er super godt at komme af med det. Da jeg lige havde aborteret ufrivilligt for 2. gang og min veninde fortalte at hun og hendes kæreste, der på det tidspunkt var flyttet fra hinanden (!!), ventede sig, blev jeg simpel hen så ukonstruktiv vred og ked af det. Du er ikke et ringere menneske når du føler sådan. Du er blot et menneske. Du kan snart forsøge aktivt igen med jeres æggebarn og måske bringer næste gang heldet med sig. Masser af klem. Kh Camilla

  SvarSlet
 5. Puha, jeg kan virkelig godt forstå det får de små onde sko til at trykke. Håber virkelig det lykkedes for jer at få det brændende ønske om et barn opfyldt.

  God vind og god påske.

  SvarSlet
 6. kære allesammen,
  hvor er I nogle søde og skønne kvinder med jeres omsorgsfulde kommentarer og ønsker. De varmede rigtigt meget.
  Humøret er oppe igen, og nu skal jeg lave en masse børneuvenlige ting.
  Rigtig dejlig påske til jer alle sammen.
  kh SS

  SvarSlet
 7. Selvfølgelig er det skønt at have børn, men indimellem kan jeg faktisk godt misunde jer der ikke har.
  Så som Carla skriver, så fokuser på det du kan, når der ikke er børn (og som du har gjort i din næste indlæg).
  F.eks her i påsken, vil jeg gerne være længe oppe, men Yngste kommer over i vores seng i løbet af natten og så sover jeg dårligt, står tidligt op og falder i søvn på sofaen om aftenen. Vi skal også spise på rimelige faste tidspunkter, for han kan ikke bare vente.
  Og selvfølgelig må du være fustreret over din situation. Det er jo brænd uretfærdigt at nogen bliver gravide "hele" tiden og får abort, fordi de ikke vil have børn og at der er dem der ikke vil have børn og som helt sikkert kan få alle dem de vil.
  Håber du får en dejlig påske og at livet vil smile til dig på et tidspunkt :0)

  SvarSlet