søndag den 10. april 2011

Riget kalder ...

fredag eftermiddag blev jeg ringet op af Rigshospitalet - de havde fået et afbud og ville høre om, jeg var interesseret i at blive opereret allerede mandag morgen. Det er jeg jo, og især efter forundersøgelsen hvor de fortalte om deres venteliste på 2- 3 måneder.

De fjerner begge mine væskefyldte æggeledere, og de cyster og sammenvoksninger som de kan finde. Jeg prøver at lade være med at tage sorgerne på forskud, så i weekenden lavede jeg en masse af de ting, som jeg får svært ved i de kommende uger:
 • lavede mavebøjninger -  også dem til siderne
 • løb en tur på 4 km
 • hjalp min far med at bygge en brændestabel
 • shoppede madvarer i to supermarkeder
 • rullede hjemmelavede pizzaer 
 • tog et karbad
nu mangler jeg at låne nogle e-bøger på biblioteket, pakke lidt tøj og slik, et par gamle madblade og oplade min mobil og Ipaden, så er jeg vist så klar, som jeg kan blive.

Kryds fingrene for mig

8 kommentarer:

 1. Jeg krydser ALT hvad der krydses kan!! Håber de behandler dig godt og pas på dig selv....

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 2. Det kan du tro M, det gør jeg også.. krydser for vildt. Alt det bedste til dig..
  Håber du fik lånt nogle gode bøger..
  :-))

  SvarSlet
 3. Alle mine krydsede fingre herfra - håber de passer godt på dig!

  SvarSlet
 4. Søde Marlene. Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke. Har jo selv fået de børn jeg skal have, men har nu måtte igennem en del operativt i den forbindelse (aborter, udskrabninger, 3 kejsersnit, kikkertundersøgelser). Forkæl dig selv og tænk på at dette måske bliver vejen frem til nemmere at få jeres ønskebarn. Sender masser af tanker. Send mig en mail, hvis det hele bliver for træls og du vil læsse af. Kh Camilla

  SvarSlet
 5. kære Birthe,
  tak for de krydsede fingre - det virkede.
  knus SS

  SvarSlet
 6. Kære Det-lille-køkken,
  tak for held. Jeg fik ikke lånt nogen bøger, da Ipaden nægter at arbejde sammen med Adobe... det viste sig, at jeg heller ikke havde overskud til at læse på hospitalet, så det gjorde ikke noget.
  kh SS

  SvarSlet
 7. Kære Heidi,
  tak for det. Rigets personale passede godt på mig og var meget søde og omsorgsfulde.
  kh SS

  SvarSlet
 8. Skønne Camilla, tak for din hilsen og fordi du deler din oplevelse.
  Det er en træls omgang, at blive fikset i underlivet både fysisk og psykisk. Det trøster mig, at jeg ikke er alene, og jeg er meget glad for alle de søde og støttende kommentarer jeg har fået på bloggen. Jeg kigger nu fremad og ser igen mit barn vente derude. Jeg er bare utålmodig :-)

  SvarSlet