onsdag den 6. oktober 2010

Yutaka Herning

Herning viser sig at være en skøn shopping by med en fin gågade.
Aftensmaden kom fra den lokale sushibiks, som jeg var blevet anbefalet. Menuen så spændende ud, blandt andet var der en flamberet kammusling, laks, tun, og en maki med artiskokcreme og grøntsager.

Jeg bestilte en Yutaka menu uden tun med en ekstra tangsalat. (Nej det er ikke en krøllet dug, jeg spiste sushien i sengen)


 Men betjeningen trækker altså lidt ned. Når jeg vil ændre menuen, og bestiller sushi uden tun, fordi jeg er gravid, vil jeg ikke belæres om, at det er der mange andre gravide, som spiser. Jeg er ligeglad. Jeg vil ikke have tun- men jeg har det fint med at betale et lille gebyr i stedet. Det er mig, der er kunden!

Madens kvalitet var ok, men jeg er ikke så vild med ris, som er præformet og står klar sammen med de færdige ruller i køleskabet. Risene ændrer konsistens ved køleskabskulde. Jeg er helt med på, at det letter arbejdsgangen og muliggør, at kunden kan købe enkelte maki.

5 kommentarer:

 1. Risene skal være kolde, men ikke køleskabskolde.
  Sushi er en dejlig spise. Det er bare en dyr fornøjelse, for min ældste kan spise uanede mængder og det har vi ikke lige råd til.

  SvarSlet
 2. Det ser ellers ret godt ud! Jeg er vild med sushi, desværre deler min kæreste ikke min facination, så jeg får det meget, MEGET sjældent.....

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 3. Næste gange du er i Herning, så lov mig, at du får sushi fra Chinahouse. DET ER SÅ GODT!!!! Frisklavet og skønt.

  SvarSlet
 4. Kære Septemberliv,
  jeg er helt enig. Det er faktisk kun lige mælk, øl og cola, som skal være køleskabskolde- aldrig sushiris! Jeg kan anbefale at lave sushien selv, det sætter prisen væsentligt ned. Og alle dine tre børn kan sagtens være til at lave det. Det er slet ikke så svært - det svære er at lave det smukt og smage risene til. Men øvelse gør jo mester.


  Kære Birthe,
  hvor er det synd for dig. Sushi er også en af mine livretter.


  Kære Hanne,
  Tak for tippet. Jeg gik faktisk forbi Chinahouse, men tænkte at det var bedre med et sted, der kun lavede sushi. Man laver ingen fejl, hvis man aldrig prøver noget. Næste gang bliver det kinasushi :-)

  SvarSlet
 5. :) Åh ja, fejl skal man da lave. Jeg undrede mig også først over konceptet. Men det er simpelthen perfekt. Jeg synes faktisk, at sushien på Chinahouse er bedre end den, som man får på Sushi+ i Århus ... og det siger alligevel noget. Øj, hvor har jeg (igen) akut sushitrang ;)

  SvarSlet