fredag den 2. december 2011

Trækker stikket...

næh.... det er ikke som i kortspil, hvor jeg virkelig elsker at trække stikket hjem. Det er mere på den måde, hvor man (læs: mig) lægger sig under sin dyne med god samvittighed, fordi en psykolog har sagt at nogen er overbelastet (igen læs: mig).

Så nu skal jeg kun lave ting, der giver mig energi og glæde. Jeg har nemlig drevet rovdrift på min energiforsyning ved at kanalisere min sorg over i store arbejdsopgaver kombineret med et meget stort arbejdspres. Det er lidt træls, når nu jeg så godt at lide at arbejde og især mit eget. Psykologen fik mig også til at love, at jeg ikke smugarbejdede. De kan altså noget ret fagligt, de der hjernevaskere - eller så er jeg bare meget gennemskuelig.

Hello til mit nye jeg-  Mrs. Crash and Bun - gid du ikke er her så længe.

7 kommentarer:

 1. Du skal nok komme på benene snart igen Marlene.. Men det er vigtigt når nu du har overbelastet din psyke, at give den tid til at komme ovenpå igen. Du må huske på at både du og din krop har været mange ting igennem det sidste lange stykke tid, og der er da ikke noget at sige til at du/den har brug for at restituere for at komme på benene igen.
  Har du fået noget praj om hvor længe psykologen tror du skal være sygemeldt, eller er det bare til når du har det bedre?
  Kh Julie

  SvarSlet
 2. God bedring - pas rigtigt godt på dig selv, også i fremtiden.

  SvarSlet
 3. @Julie: Tak, det har været en lang og sej rejse, så det er godt at slappe lidt. Psykologen snakker om resten af året, men jeg tror bare jeg ser tiden an og ser hvordan jeg kommer mig. Jeg har heldigvis en masse flex og opsparet ferie, som også skal brændes af på et tidspunkt :-)

  @Annika: tak skal du have

  SvarSlet
 4. Griner lidt - for det er præcis hvad jeg har fået at vide af min psykolog - jeg har næsten været tvangsindlagt til at aflevere nøgler og telefon, så jeg ikke tvangsarbejder (men jeg har stadig min telefon og kan ikke lade være med at tjekke mails en gang i mellem. Gad vide hvem jeg snyder mest...).
  God bedring og lyt til din krop!!!!!

  SvarSlet
 5. Håber, at den ordinerede hygge under dynen hjælper dig lidt. Hvad med en tur med mig under armen, som tvinger dig blidt væk fra mobilen og arbejdet :-)

  SvarSlet
 6. Håber du lytter til de kloge ord, og passer godt på dig selv uden at stresse over arb. osv. selv om det er lettere sagt end gjort!
  Sejt du lytter til din krop og ser tiden an :)

  Mange advents tanker fra
  Mig

  SvarSlet
 7. @Prinsesse Suh: ja det er sindssygt at man alligevel prøver på at snyde hjernen... Rigtig god afslapning til dig, og tak for din hilsen

  @Camilla: Hygge er vist et universal middel mod det meste. Jeg ermeget interesseret i noget mild hyggetvang i dit dejlige selskab :-)

  @GItte: Tak for din omsorg og ord i din søde email. Det er lettere sagt end gjort, at passe på sig selv. Men jeg vil jo have det godt, og jeg vil meget hellere være klar i krop og sjæl til at prøve på at få en baby end at blive ved med at arbejde alt for meget. Det er bare så meget nemmere at arbejde fagligt end at restituere krop og hjerne :-)
  Øvelse gør mester- har jeg hørt, og det er på tide, at jeg bliver mester i migselv!

  SvarSlet