torsdag den 22. december 2011

Årets julegave til mænd

er cykler - bare lige så I ved det. Cykler - du kan sagtens nå at købe en til din mand, kæreste, far eller søn.  Jeg har det fra flere pålidelige kilder/Julemanden, at både min far, min ene gudsøn og en venindes mand får cykler i julegave.
 Jeg ved ikke hvorfor mænd er så hulens svære at købe gaver til. De ønsker sig så kedelige gaver som sokker, sprut og underlige gadgets. Loverboys højeste ønske er.... dadada ... meget spændende... et elektronisk system, som kan regulere varmen på vores radiatorer, når vi ikke er hjemme!
Jeg synes, det er topmålet af kedelighed, men fordi jeg elsker ham, har jeg besluttet at det er hans redebyggergen, som slår igennem.
Det viste sig hurtigt at være et skod gaveindkøb. Det er jo ikke lige noget man finder i den lokale Føtex eller i Fiskehelvede (aka. indkøbscenteret Fisketorvet) Jeg måtte ringe til min far og få hjælp. Det viser sig, at man først skal købe nye termostater, og så skulle jeg lige tjekke hvilke vi har..
Vi har så flere forskellige typer, fordi vi bor i noget gammelt hejs. Min hjælpsomme far synes selvfølgelig, at gaveønsket var godt og ville gerne hjælpe. Så jeg tjekkede flere ting, indtil det gik op for mig, at forfatteren med "Mænd er Mars..." har en god pointe. Vi taler så forskellige sprog. Jeg måtte give op, da min far havde gentaget ordet vulster 4 gange. Jeg kunne ikke høre eller forstå ordet, så jeg endte med at sende ham et par billeder.

Min far vendte tilbage med noget mere Mars-snak. Efter vi havde talt forbi hinanden i et stykke tid, lovede han mig at tage en faglig mandesnak med Loverboy og give bistand til indkøbene(!) i julegave.

Nu får Loverboy en cykel i julegave i stedet. Den giver også varmen, når han ikke er hjemme...

9 kommentarer:

 1. Jeg er vild med den cykel på billedet, den er skøn :-) Kender godt det der med alt det "mars" snak. Kæresten kan også en masse ord, som jeg pænt lader som om jeg ved hvad betyder.....

  Glædelig jul til dig og dine kære - og jeg ønsker dig et fantastisk 2012!

  Kh
  Birthe

  SvarSlet
 2. Ha! Sådan noget vvs- og elsnak er også sort snak for mig. Godt du så kan finde på alternativer :-)

  SvarSlet
 3. http://www.billigvvs.dk/Varmesystemer-Radiatorer-Radiator-tilbehoer-Danfoss-Living-Connect--Danfoss-Living-Eco-programbar-elektronisk-termostat-til-RA-2000-ventiltilslutning-513224.html

  SvarSlet
 4. LOL - men ja, hvor lyder det kedeligt! Super fed cykel :)

  Glædelig jul til dig og dine kære. Håber I får en skøn aften!

  /Gitte

  SvarSlet
 5. @Birthe: Det er faktisk Loverboys nye cykel på billedet. Og han blev glad for den.
  Klogt træk at lade som om... :-) og rigtig glædelig jul til dig

  @Heidi: Jamen seriøst tror jeg at nogle vvs' ordene er hjemmelavede. Vulst... jeg skal så meget bruge det i mit næste spil wordfeud

  @Anonym: Tak for linket. Jeg overvejer faktisk lidt om det måske er en meget bedre og lettere løsning end det Loverboy snakker om, eller måske er det det ??!

  @Gitte: Topkedeligt! Min fars julegave til Loverboy var konsultentbistand til montering og indkøb. Og hvis jeg skal være helt ærlig, er det nok den gave han blev gladest for.

  SvarSlet
 6. :-) ha ha... dejligt indlæg, det lyder så pokkers bekendt med alle de "fremmedord" her er det wopler, morfar og pr'er?? :-) = fiskeudtryk.
  Jeg... smiler glad og nikker forstående...

  SvarSlet
 7. @Mini-hakkeren: Wopler det er et fedt ord, hvad er det? Jeg er jo topnysgerrig og har allerede forgæves forsøgt at google mig til det

  SvarSlet
 8. Ha ha :-)ok, det var så forkert stavet, siger kæresten. Det staves wobler (ikke at det har nogen betydning i min verden :-))

  Men det er: I modsætning til det to-dimensionelle blink er wobleren et ægte kunstagn i 3D. Det gør wobleren til et af de mest alsidige og naturtro kunstagn, vi lystfiskere kan binde på linen!

  Kunne du virkelig leve uden den viden?? Hæ hæ

  SvarSlet
 9. hahaha det er så sjovt!!
  Tak for ny viden, det er vigtigt at samle en masse ubrugelig viden til næste omgang TP eller selskab. Man ved aldrig hvornår den slags kommer er nyttig :-)

  SvarSlet