Til 2 personer
25 g smør
25 g hvedemel
1/2 dl piskefløde
1 dl fiskefond
200 g hvid fisk i mindre stykker (Jeg brugte kuller)
100 g jomfruhummer
havsalt og peber
muskatnød
citron
2 bagekartofler
Smørret smeltes og melet piskes i. Den varme fløde og fonden hældes langsomt over smørbollen og der piskes til sauces tyknes. Vend fiske- og skaldyrkødet i saucen og smag til med citronsaft, salt, peber og lidt muskatnød.
Kartoflerne mikroovnes i 5 min. Jeg giver dem altid et kryds i midten. Når kartoflerne er færdige, får de et gok med et grydelåg og en hurtig omgang med kniven.
Fiskesaucen fordeles i to forme, og de smadrede kartofler kommes ovenpå. Pierne bages i ovnen på 180 grader i ca 25 minutter.
Fiskefadene smager rigtigt godt og kan sagtens bruges til fin gæstemad.
MUMS, hvor ser det godt ud. Den skal klart prøves :-)
SvarSletKh
Birthe
Den er nemlig rigtig rigtig god. Jeg er igang med at afprøve lidt forskellige varianter, så der kan komme en hverdagsvariant.
SvarSletknus SS