mandag den 13. juni 2011

Nede på havnen

Toldboden har fået en grill - en klimagrill. De tager stilling til deres CO2 aftryk og klimahensyn blandt andet ved at købe lokal fisk fra Gilleleje. Og så har de den skønneste beliggenhed med udsigt over Københavns havn, Operaen og ind- og udsejlende skibe. Dronnings sommerskib lå klar parat til afgang til det jyske.


Vi delte en omgang fish 'n' chips og pil selv rejer med aioli og både rugbrød og græskarkernebrød til. Jeg er vild med den nye krydderurtetrend, hvor de pynter med en masse forskellige slags samt lidt skivet rødløg og tomat uden kerner. Det tæller ekstra i min bog.  OG priserne var så fine. Vi gav 100 kr for det engelske indslag og 75 kr for en god portion rejer med rigeligt brød. Der er høflig selvbetjening ved baren, og denne aften var der ikke mange smil at hente hos barens personale. Men det er vel københavnerstandard.

Prøv lige at se det her fine lokale. Jeg har tyvhugget fotoet fra deres hjemmeside. Stedet var fyldt med turister, lokale og en masse børn i alle aldre. Der stod flere barnevogne inde i restauranten, og de var ikke til gene for hverken gæster eller serveringspersonalet.


Vi ville have toppet aftenen med omgang vaffelis, men vi var stopmætte, og solen var gået ned. Men sommeren er kommet! Og jeg kommer forbi igen, også fordi jeg har hørt at både Jazzfestivalen og Rosa Lux kigger forbi.

6 kommentarer:

 1. Det lyder rigtig lækkert. En skam det er så dyr en fornøjelse at rejse dertil, hehe.

  SvarSlet
 2. Det var en skøn sommerhaps, og jeg tror det bliver for vildt et sted når solen også beslutter at give den gas.

  Vi er nødt til at have lidt modvægt til alle de gode jyske steder ;-)

  SvarSlet
 3. Mums, hvor ser det lækkert ud :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 4. Det var dejlig sommermad,
  kh SS

  SvarSlet
 5. Det lyder som super beliggenhed og havnemiljø - det elsker jeg. Og maden ser bestemt appetitlig ud.

  SvarSlet
 6. @tante sød: det er et hyggeligt sted

  SvarSlet