lørdag den 4. juni 2011

Distortion og Suhrs vilde hotdog

Distortion må være den bedste byfest, jeg længe har været til. I onsdags troppede vi op til Distortion eller Indre Bys byfest, om du vil. Det var for fedt, jeg blev hensat til gamle Roskildeminder med høj musik, øl og solskin. København rules!

Jeg følger Suhr Madakademis facebook og vidste,  at de havde forberedt sig godt og længe til denne event. Så jeg trak Loverboy forbi alle de små musikscener, igennem horder af festglade mennesker og forbi små madboder med crepes og falafel hen til Suhrs hotdogbod.
Prøv lige at høre her, de har været ude i den rigtige natur og samle strandkarse og kreeret den onde stærke wasibiagtige pesto (tror nok lige, jeg lægger mit ramsløgskit ned i bilen... og så skal der googles billeder af både strandkarse og strandmælde).  De havde også lavet hjemmelavet ketchup med og uden chili, stegte løg og syltet agurker :-) I LIKE!

Bedst af alt havde de selv lavet pølserne og brødene. Pølserne smagte svagt af både fennikel og bacon og var måske en lille bitte smule tørre- men det var også før jeg fik øl til at læske halsen. Brødene var perfekte og lidt grovere end de kedelige købebrød. Jeg tror, de havde tilsat grahamsmel i.

Vi - det vil sige mig. Jeg bestemmer oftest hvilken mad, vi skal spise, både fordi Loverboy hævder, at det ikke interesserer ham, og fordi jeg elsker mad OG har enten læst på lektien og ved hvor vi kan gå hen eller fordi jeg drages af de gode dufte. Er lidt i tvivl om, det faktisk er mig eller madmaven der bestemmer i virkeligheden. Nåh men vi skulle også have spist en af Cofocos tapasposer - men de var udsolgte inden vi nåede frem :-(

Tilgengæld kom vi rette tid til at høre et langt skønt sæt af Fagget Fairys...

 
Sommeren er begyndt!

8 kommentarer:

 1. Fuldstændig enig. Distortion er dejligt! Godt nok synd, at poserne var udsolgt. Jeg fik fingrene i dem torsdag og det var læks!

  SvarSlet
 2. Det lyder fuldstændig og aldeles skønt!! Jeg savner København når jeg læser dine dejlige blogindlæg. Hvornår må jeg komme forbi og blive "københavner-luftet"?

  SvarSlet
 3. Arj, mand, jeg er fuldstændig gået glip af den fest :s Billedet af hot dog´en er da bare en våd klud i ansigtet!

  :p :) :x ;)

  SvarSlet
 4. @Frk Skjold: Distortin var skønt. Poserne så super lækre ud... der var nemlig flere som sad omkring og hyggepicnicede (jojo det er et af de nye ord).

  SvarSlet
 5. Søde Camilla, du må altid komme og blive københavnerluftet, og jeg mangler en følgesvend forbi Kagemester Stange onde forretning og ... og... Lad os finde på noget sjovt og spiseligt

  SvarSlet
 6. Hey Carla,
  jeg er også meget stolt over dels få luftet røven fremfor at stå i køkkenet eller ligge på sofaen ... oh yeah... det elsker jeg også. Du må selv lave en skøn skøn hjemme hotdog, og blogge om det, så jeg kan blive rævemisundelig. Jeg ved du kan :-)

  SvarSlet
 7. Jeg tager dig på ordet!! Og agere gerne følgesvend, mundskænk med mere :-)

  SvarSlet
 8. Yeah!! Skriver lige en mail til dig,

  SvarSlet