fredag den 11. marts 2011

Kongenshus hotel og kro- brændt porre

Sådanne ser brændt porre ud i selskab med et godt læs stenbiderrogn pyntet med maltkrummer, skovsyre og flager af dehydreret grød :) Så ved du det, hvis du lige manglede en fin ret.

Internettet driller, så jeg må vente med at skrive/oploade resten af mit måltid i det midtjyske.

Update 13.03.2011:  Gider ikke lige skrive resten af madindlægget endnu.


Hotellet ligger udenfor Viborg - måske bedre kendt som Udkantsdanmark. Kan definitionen udkantsdanmark godt bære, at det ikke ligger ved en kant? Hotellet ligger nemlig midt på den jyske hede, og det føles meditativt, og som om man er meget langt fra storbyens støj og larm. Her piver blæsten og trækker lidt rundt på beplantningen.

Barskt og smukt i marts.

2 kommentarer:

  1. :) Skønt at læse og se billeder fra Kongenshus.
    Du har jo været næsten i min baghave. Jeg drømmer nogle gange om at flytte ud på heden, der er SÅ smukt.
    Og jeg har lyst til stenbiderrogn, NU!

    SvarSlet
  2. Det er et fint sted, du bor. Det var vildt og smukt på en meget dansk måde, og jeg er ret forelsket i hedelandskabet og lyset. Jeg er nok nødt til at kigge forbi en sommeraften eller se nogle billeder fra dig.

    Og stenbiderrogn rules!!!

    SvarSlet