søndag den 12. februar 2012

Hemmeligheder igen

Så er vi gået i gang med vores 15. IVF forsøg. Egentlig er det bare et nyt forsøg med ægdonation på de spanske fryseæg. Jeg har det mærkeligt med det. Jeg er ikke bange endnu. Det skal nok komme sammen med sine venner angst og følelsen af uduelighed.
Men jeg orker næsten ikke at skulle fortælle de spændende nyheder til hele kredsen af familie og venner. Høre mig selv sige de samme ting igen, forklare den samme upålidelige tidsplan og lytte til samme gentagne råd og håbefulde lykønskningerne fra dem alle. Jeg ved godt, at de mener det bedste, og det er de ord og begreber, de har til rådighed. Men der er jo kun 25% sandsynlighed at vi får vores æggebaby denne gang. Og tanken om at det går galt igen smerter hjertet og trikker de dårlige erfaringer.

Puha, angsten sniger sig langsomt ind på i mit liv igen. Det er næsten uudholdeligt at tage chancen, men det er stadig værre at lade være ved at gøre noget. Vi savner og mangler jo en baby. Så vi sidder igen i første vogn på fertilitetsrutsjebanen. Jeg har taget min sidste sprøjte, og på mandag skal slimhinden tjekkes for første gang.
Kære Gud, lad denne gang være en fornøjelsestur.

8 kommentarer:

 1. Jeg forstår dig 100 procent. Det er så svært og nogle gange er der bare ingen ord der hjælper.
  Jeg krydser virkelig fingre for at denne gang er lykkes gang.
  Jeg ønsker jer alt det bedste.

  Mange knus og tanker herfra

  SvarSlet
 2. Kære Gud, lad det nu lige lykkes, ikke?

  SvarSlet
 3. Jeg føler med dig... du vil være i mine tanker.
  Det bedste til Jer.
  Knus

  SvarSlet
 4. Åh, altså! Jeg krydser alt hvad jeg kan for, at det bliver en god omgang :o) Selvom jeg ikke selv har været igennem 15 IVF-behandlinger (Det er da MEGA mange!) så kender jeg alligevel godt det med alle de velmenende råd og håbefulde lykønskninger, og selvom det er i den bedste mening er det bare nogle gange for meget! og for uoverskueligt!

  SvarSlet
 5. Jeg krydser fingre, håber virkelig det bedste for jer!!

  SvarSlet
 6. @Bimse: tak skal du have. Jeg glædes over at læse at det går godt hos dig, og din første scanning er lige om hjørnet. Det giver håb. Knæk og bræk

  @Heidi: tak :-) og dine bønner virker allerede. Scanningen gik nemlig rigtigt godt idag, og det er tegnet til at denne gang går det godt.

  @Mini-hakkeren: mange tak skal du have. Det hjælper at høre. Jeg øver mig i at sige det højt på bloggen, så er det meget nemmere at sige det igen til resten af verdenen.

  @Camilla: Jah og tusinde tak. 15 gange er alt for mange gange, og mange gange at mentalt skulle sætte sig op til at tage imod alle de gode råd om at tænke på noget andet, anskaffe et kæledyr eller slappe mere af. Jeg ved jo godt hvad de rigtigt siger. MEN men denne gang er den rigtige! Vi vil også have en lige så skøn baby som jeres.

  @Frk. Hyms: mange tak. Det sætter jeg pris på. Det er mærkeligt, men jeg bliver så glad for jeres hilsner og det hjælper mig meget at læse jeres kommentarer. Inderst inde er jeg jo så bange for at folk er trætte af at høre mig klynke over det samme igen og igen.

  SvarSlet
 7. Klynk er noget helt andet, Marlene! :) Klart sådan noget her fylder hos dig, og super sejt du tør være så åben. Der er sikkert super mange, der har stor glæde af at læse dine indlæg, og måske er de i samme situation som jer.

  Jeg krydser alt, hvad jeg kan og håber det bedste :)

  Kram

  SvarSlet
 8. @C'ets La Vie: Du er bare så sød. Jeg håber at mine erfaring og åbenhed kan hjælpe andre. Jeg har i hvertfald selv glæde af at genlæse nogle af de svære indlæg, og se at det hele går bedre eller blot gentager sig i en anden version, og vide at det går over igen.
  Men nu er det nyt og denne gang går alt godt! :-)

  SvarSlet