fredag den 17. februar 2012

Forskel på folk og deres tallerkner

Herhjemme er der forskel på folk, og hvad de gerne vil spise, når det store slag skal stå og ingen gider at købe ind til aftensmad. Vi er nemlig gået igang med at spille Civ. V på det store tv i stuen. Vi ligger i sofaen og hyggeskændes om hvorvidt franskmændene skal slås helt ihjel eller om vi skal åbne en handelsvej mere.
Her er vores tallerkner
Der kom altså væsentligere mere kette og remo på den øverste tallerken efter billedet var taget.
Og her er min skønne tallerken - lidt kogte bønner og rå gulerødder og carpaccio. Ok jaja, jeg spiste også et par pølsehorn, som var rigtigt gode med grahamsmel. Et godt tip jeg læste om hos Bitten for længe siden. Jeg synes nu stadig min tallerken var bedst.

Imorgen kommer måske et indlæg mere om Copenhagen Dining, for jeg har været ude og spise den bedste sashimi.

6 kommentarer:

 1. Hahaha! Åh, jeg kender godt Civ-fælden... sidder lige pt. og diskuterer med mig selv, for jeg har lyst til at spille, men jeg har også liiiige et blogindlæg, jeg vil have skrevet :-)

  SvarSlet
 2. ha ha sjove billeder - godt at lægge sådan noget ud også. Har selv tænkt på om man skulle tage helt "sandfærdige" billeder af ALT jeg spiser på en uge!!! Men tør squ alligevel ikke rigtigt:-) God weekend

  SvarSlet
 3. Er vist håbløs bagud, for jeg aner ikke hvad Civ V er. Men jeg burde nok heller ikke vide det, for jeg er noget af en spillefugl. Ville til enhver tid have valgt din tallerken, men kan heller ikke udelukke, at jeg havde napset et pølsehorn (med eller uden grahamsmel :-)

  SvarSlet
 4. Jeg ville også klart foretrække din tallerken ;-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 5. Haha, jeg er på Camilla's hold, men det gør vist heller ikke noget, for jeg er da helt bange for mine egne ludomane tendenser - for jeg er stadig hooked på WF.... :)

  Carpaccio er ALTID lækkert, og jeg elsker grønne bønner, så jeg er helt klart på din tallerken!

  Dejlig søndag til dig.

  SvarSlet
 6. @Piske: åh det er jo et svært valg for begge dele er både hyggeligt og tidskrævende.

  @Den søde Tante: Jeg er rigtig glad for du også synes det var sjovt :-D jeg er frisk på, at vi hvert laver et indlæg for en hel uge af hvad vi (også) spiser til aften :-)

  @Camilla: Aj ok, det er også indspist. Civ er forkortelsen for nok verdens bedste computerspil Civilisation. Det udkom første gang i starten af 90'erne, og jeg har siden været helt solgt. Spillet handler kort om man udforsker og skal erobre verdensherredømmet. Vi har netop købt version 5 og det sætter jo madlavning under pres .-) Pølsehorn rules!

  @Newyorkerbyheart: Den var også bedst :-) Jeg kan godt lide pølsehorn, men jeg har som oftest kun lyst til et enkelt.

  @C'est La VIe: Hahaha... jeg holder mine ludomanetendenser ved lige med WF i hverdagene, så der har jeg jo næsten ikke tid til at passe min anden besættelse nemlig maden... hvordan skal det ikke gå

  SvarSlet