mandag den 2. august 2010

Verdens bedste flymad er dansk!

ja... du behøver ikke lede videre, for jeg har fundet det om bord hos Jet-Time på vej til Mallorca.
De serverer morgenmad, som også jeg gider at spise... og der var økologisk mælk til kaffen og den gode økosmør og øko-youghurt fra Øllingegaard!! Hvad giver du mig?... og brødet var lunt, sprødt og smagte af brød med mad i :-)  og ja den kvikke læser har allerede set, at der også juice, men den drak jeg før, jeg blev klar over at jeg var vidne til noget stort, som der skulle blogges om.


Og stewarden og stewardessen var søde, imødekommende og gjorde turen endnu skønnere... og jeg fik en ekstra kop kaffe. Jeg elsker folk, der sætter en ære i at udføre deres job godt og tager ære i det.

De kloge folk bag selskabet ønskede at give maden en højere standard end hos de sædvanlige selskaber, så de har indgået et samarbejde med Øllingegaard og den økologiske slagter på Kultorvet. I love it
Tror nok lige jeg glæder mig til at se, hvad de disker op med på hjemturen :-)

3 kommentarer:

 1. Nej, nu har jeg set det med :-) God ferie!

  SvarSlet
 2. Sjovt - sidst jeg fløj med JetTime fik vi serveret deres berømte svineplatte, som de kaldte den. Og det var ikke noget særligt. Det samme har vi faktisk fået serveret de 3 gange vi har fløjet med dem - kan være jeg skal til at flyve om morgenen istedet for:-)

  SvarSlet
 3. @Klidmoster: tak, jeg nyder også at holde ferie.

  @LaTasha: øv svineplatte :-( vi flyver hjem på fredag kl 11, men så tjekker jeg maden igen... men det blive nok noget mere frokostagtigt. Jeg blogger om det senere

  SvarSlet