Rødfisk er en smuk fisk. Skindet i sig selv har en fin rød farve og et flot mønster. Fisken saltes inden stegning og trækker lidt. Fisken steges på skindsiden.
Luksus kartoffelmos med citronoliven og persille
- et glas grønne oliven med citron
- lille bundt persille
- lille bakke kartofler
- en klat smør
- lidt mælk
- hakket persille
Jeg kan godt lide en grov kartoffelmos med masser af smag. Derfor beholder kartoflerne skrællen på og jeg nøjes med at skrubbe dem rene, og koges i letsaltet vand. Når de er møre, hældes vandet fra. Kartoflerne moses lidt sjusket med et piskeris, sammen med en klat smør og et skvæt mælk. Den grove masse røres sammen med det hakkede olivenkød og persille.
Citronemulsion
- 1 økocitron - saft og skal
- 3 spsk. jomfruolivenolie
- ¾-1 dl piskefløde
- salt og peber
Citronemulsionen smager skønt og har den fineste farve.
Den færdige tallerken
Det er altså smartere - og lettere - at rive skallen af en hel citron og så presse den bagefter!
SvarSletTak for kommentaren. Du har helt ret, og det er faktisk det jeg gør, så jeg retter lige teksten til. /SS
SvarSlet