Jeg tog fedtet fra og samlede i en lille kop, og brunede andebrysterne på kødsiden, og vups ind i den forvarmede ovn på 200 grader i 20 minutter.
Imens dampede jeg en buket broccoli, ristede lidt pinjekerner, og mixede en dressing af lidt reduceret appelsinjuice, creme fraiche, salt og peber. Jeg havde desværre hverken flere tørrede tranebær eller rosiner. Alligevel blev det køn, skøn salat.
Og aftenens højdepunkt... kogte kartofler stegt sprøde i andefedt.
Så bliver selv en sushisteg lykkelig af aftensmad
PS note til mig selv: næste gang skal brysterne have lidt mindre tid i ovnen, resten var perfekt.
Åh, hvor ser det dog godt ud! :-)
SvarSletJa, kartofler stegt i andefedt, det er ren lykke. Salaten ser virkelig godt ud, jeg må prøve noget lignende - tak for inspiration.
Mange hilsner og god weekend
Birthe
ja det er luksus med andefedt i køleskabet.
SvarSletGlædelig jul,
SS