torsdag den 10. juni 2010

Det hvide flag blafrer i regnen

Jeg overgiver mig... nu selvmedicinerer jeg selvforkælelse og tv-narkomani i et par dage.  Jeg er stadig ked af det, faktisk er jeg ked helt ind i knoglerne. Det er det stadie, som kommer efter ondt i maven kombineret med skjulte tårer i øjnene. Det er urimelig hårdt at gå igennem ufrugtbare IVF behandlinger. Jeg kan håndtere de smertefulde scanninger, nålestik, humørhelvede, endosmerter og alle de penge vi poster ind i projektet, men det er bare så svært at bære når behandlingen slår fejl igen... jeg vil så gerne have min egen lille familie.

Og jeg har slet ikke overskud til at gå ind i debatten om Regeringen og DFs beslutning om at fjerne tilskud til behandling af barnløshed... det er bare så ondt mod dem, som ikke har de økonomiske muligheder. Det psykiske pres og belastningen af hormonerne er i forvejen svært og hårdt. Jeg føler virkelig med dem.

Dagen startede med en tur forbi den hvide heks til omgang akupunktur. Hun er meget dygtig og klog og kan en masse hvid magi kombineret med en sundhedsfaglig uddannelse. Ofte mærker jeg at bare det at komme i hendes nærhed giver øjebliklig lindring. Hun hjælper kroppen med at finde balancen igen efter alle de kunstige hormoner. Jeg mærker en tydelig fysisk effekt af nålene. Jeg må erkende, at min egen løsning på at komme ovenpå igen er fejlslået. Jeg begraver mig bare i arbejde, det er så dejligt og psykisk belønnende at løse komplekse problemer, der faktisk løser sig, når jeg lægger kræfterne i det. Og så bliver hjernen for træt til at huske at være ked af det.... men kroppen husker desværre alt for godt. Jeg troede faktisk at jeg var på rette vej, indtil jeg kom forbi den hvide heks. Hun spurgte lidt forsigtigt om jeg snart skulle have lidt ferie... så væltede læsset...

Så jeg nåede aldrig på job idag. Jeg sygemeldte mig og cyklede hen tankede op til en ordentlig omgang selvmedicering bestående af nødder, frugt, grønt og lækre madmuligheder og de skønneste knopper af bonderoser. Nu vil jeg ligge på sofaen og madsurfer og græde til jeg orker igen.

2 kommentarer:

 1. Puha, det er grove løjer. Det er hårdt at følge med på sidelinjen og se din hjerteknusende skuffelse. Jeg kan slet ikke sætte mig ind i hvordan det er at ønske sig et barn så brændende. Jeg håber virkelig at det lykkedes for dig!

  Mange tanker og god karma herfra.
  Malou

  SvarSlet
 2. Kære Malou,

  tak for god karma, det er altid velkommen. Jeg kan se på din blog at du også fik et godt skud madenergi. Tror jeg skal prøve din blåbær/skyr bombe.
  SS

  SvarSlet