mandag den 4. juni 2012

Jordbærtest

Jeg er ret vild med jordbær, så jeg købte to forskellige pakker - en økologiske udenlandske og en danske frilandsjordbær (og hvad betyder frilandsjordbær lige?? Har de ikke hegn eller net omkring sig og vokse vildt?)

Hvilken tror du smagte bedst?

6 kommentarer:

 1. Først hjertelig tillykke:-).

  Jeg tror og håber på det er frilandsjordbær fra DK der vinder. Ja hvad er egentlig frilandsjordbær???
  Jeg har det lidt dårligt med økologi fra udlandet - ikke særlig økologisk med transporten.
  Mange hilsner Charlotte

  SvarSlet
 2. Håber og tror også de danske, men kommer bla an på hvornår i modningsprocessen de er plukket, og dermed også afstanden til DK (og derudover selvfølgelig hvilken type bær det er og hvad du er til).

  SvarSlet
 3. Hej igen,
  jeg har netop talt med en jordbæravler - jeg spurgte hvorfor man skrev frilandsjordbær - fik det svar at der efterhånden er flere og flere der dyrker jordbær i drivhus:-). Så nu ved vi det.
  mange hilsner Charlotte

  SvarSlet
 4. Mangler lidt Info! Er det samme sort?

  SvarSlet
 5. Yeah! Det var nemlig de gode danske frilandsjordbær. De smagte bare saftigt og let syrligt. Øko-bærrerne kom til kort. De var nemlig kedelige i smagen og seje i bærrets kød. Det er nok transporten.

  Jeg kan godt se, at det ville have været mere tjekket, hvis jeg også lige havde noteret mig sorten ;-) Men de så meget forskellige ud og smagte meget anderledes. Jeg vælger de danske fremadrettet resten af sæsonen, og jeg glæder mig allerede til den næste bakke.

  Og tak Charlotte for info om frilandsbær

  SvarSlet