onsdag den 7. marts 2012

Negativ graviditetstest

Lød svaret fra klinikken og den dårlige nyhed spredte sig med lynets hast til mit humør. Det er som om jeg lige når at genvinde troen på en vellykket graviditet, inden jeg får en ny mavepuster.
Jeg havde ellers alle de rigtige tegn. Ingen mens, træthed, hovedpine og oppustethed... Men jeg burde nok have gennemskuet det, da jeg fik diaré. Oh yeah endnu et blogindlæg om alle de trælse ting min krop kan. I siger bare til, hvis i vil prøve at bytte krop. Køen er overraskende kort, da hormonerne jo også lige smider lidt ekstra kilo på. Ja min røv ser stor ud i fertilitetshelvede.

Det værste er, at jeg hoppede ombord på håbets skib og lod følelserne råde. Nu er der skibbrud Igen igen. Gad vide om det nogensinde lykkes. Den danske Ynglingslæge var sød og skrev til mig at han stadig var positiv indstillet og tror på det nok skal lykkes. Og Loverboy kom alligevel hjem med både blomster, sushi og kærlighedserklæringer. Det er stadig en lortedag, men mit hjerte er intakt.

- Posted using BlogPress from my iPhone

13 kommentarer:

 1. Hej! Jeg har fulgt med i processen, og er ked af at høre de dårlige nyheder.... Synes bare lige jeg ville give et pip, og sige at jeg forstår godt dine tanker. Er selv i fertilitetsbehandling. KH L

  SvarSlet
 2. Godt at du har en skøn kæreste, men hvor er det altså noget L...!! (pardon my French). Alt det du/I skal igennem hver gang, jeg kan kun forstille mig hvor meget det slider hver gang, på både humør og krop. Sender dig de allerbedste hilsner.

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 3. Jeg har sådan tænkt på dig flere gange siden din sidste opdatering - men frygtede også det ville blive dårlige nyheder :-(
  Godt du har Loverboy til trøst, trods alt.
  P.S. Håber du har overskud til at besvare min mail fra ca. 1½ uge siden, vedr. din adresse - du skal jo have din tacoblanding...

  SvarSlet
 4. @L: tak for din hilsen. Det er altid rart at høre lidt pip fra en læser og en lidelsesfælle. Det er bare benhårdt arbejde at være i fertilitetsbehandling, og det opleves altid som monster uretfærdigt, når alt det hårde arbejde ikke lykkes - igen. Jeg håber det bedste for dig og at din behandling bærer frugt.

  @Birthe: Tak for din søde hilsen. Det er bare så træls, men jeg priser mig så lykkelig over at have fundet mig en god og stærk mand. Man må jo fokusere på det positive, og han er lyset i mit liv.

  @Skønne Heidi. tak for dine tanker og søde ord og ikke mindst din overbærenhed med min dårlige pli. Jeg er så glad for at have vundet din hemmelige krydderblanding, og jeg sender dig fluks en email.

  SvarSlet
 5. Masser af tanker & kæmpe knus herfra!

  SvarSlet
 6. Hvor er jeg ked af det på jeres vegne. Livet er fandme uretfærdigt nogle gange.
  Det er dejligt at høre, at du har en skøn mand ,og at lægen stadig er optimistisk.
  Jeg håber på det bedste for jer i behandlingshelvedet. Jeg ved hvor frustrerende det er.

  Knus og tanker herfra.

  SvarSlet
 7. Øv, hvor er det bare træls for dig/jer. Krydser fingre for at det lykkedes på et tidspunkt:)

  SvarSlet
 8. @C'est La Vie By G: tak søde Gitte

  @Bimse: tak for din søde kommentar. Jeg holder hovedet højt og håbet intakt. Det skal nok blive bedre. Vi vidste jo godt at der kun 25% sandsynlighed denne gang, så hapser vi æggebarnet næste gang i stedet for.

  @Mettes Mad: Tak skal du have. Jeg bliver altid glad og taknemlig for jeres krydsen fingre og det hjælper altid på humøret

  SvarSlet
 9. Chokolade chokolade chokolade!!!!!

  SvarSlet
 10. For hele hule helvede da. Det er ikke fair!

  SvarSlet
 11. @Prinsesse Suh: nemlig :-) meget mere selvforkælelse

  @Knockmeup: Nope, det her game er på ingen måde fair :-( men tak for din hilsen. Den luner.

  SvarSlet
 12. Hej,
  Jeg er lige faldet over din blog, kan se du har været hos IVI i valencia, men det gav ikke noget? De siger jo ellers succesrate er 67% og efter 3 forsøg 95%? Hvor mange forsøg har i haft?

  jeg ruger selv på 2 donor æg fra ivi og er så spændt......vi har et økobarn fra 2007 som vi i 3,5 år har prøvet at gøre til storebror. Vi har været naturlig gravide 2 gange men det er gået til grunde i uge 7 hver gang. Fik endelig udredning. AMH under 3 og FSH på 18 (hvis det siger dig noget).

  Håber det lykkes for jer!!!

  Blog karma :-)

  Kh

  SvarSlet
 13. Hej Anonym
  Det er lidt svært at sige om IVI forsøgene lykkes, deres statistikker ser gode ud. Jeg blev gravid første gang vi fik behandling der, men desværre satte det sig fast udenfor livmoderen, så det forsøg var vi selv nødt til stoppe. Du kan læse om det her http://sushistegen.blogspot.com/2011/09/eviltyret-fortstter.html

  Anden gang vi prøvede var i feb 2012, og der havde ikke vi intet held med os. Da blodprøven viste et hcg på 0. Nu venter vi på 3 gang lykkens gang, så må vi se hvad der sker.

  Jeg krydser fingre for jer og jeres IVI baby. Jeg håber det lykkedes for jer for jeg trænger sådan til at høre nogle succeshistorier.

  og tak for blogkarma og jeg sender lidt retur, den kan nemlig deles uendeligt!

  SvarSlet