søndag den 25. marts 2012

Mash - en god bøf i Århus

Loverboy inviterede mig til Århus i sidste uge for at spise bøf på Mash. Det var en god oplevelse på mange niveauer.
Betjeningen var ikke mindre end skøn. Vores tjener havde både en repektfuld attitude kombineret med humor. Fantastisk. Det højner spiseoplevelsen, når også betjeningen lever op til madens niveau. Og ja betjeningen på Mash i Århus er klasser bedre end i Mash i København. Så er det sagt!
 Jeg var meget sulten, og startede med en fois gras terrine med ristet brød. Den blev serveret med rå rødbedestrimler og et stejf af balsamico. Udemærket men ikke noget særligt, næh Loverboy valgte klogere. Godt jeg har giftet mig med ham, så jeg kan smage hans mad...
Loverboy fik en omgang friterede blæksputter med chili og lime. De var ret gode, så jeg kom til hapse næsten halvdelen af dem.
Vi var jo kommet for bøffernes skyld, og efter et langt forhør af den søde og høflige tjener, (læs: mig der skulle høre om forskellen på canadisk, amerikansk og dansk kød og de forskellige udskæringer) endte jeg med at vælge en amerikansk NY Strip på 300 g.
Loverboy valgte på tjenerens opfordring en amerikansk ribeye på 400 g, tjeneren solgte den godt. Hans ord: "Denne bøf har den perfekte udskæring, form og smag". Og han havde ret. Den smagte sindssygt godt... den er bare for stor til min mavesæk.
 Vi fik de klassiske fritter, bearnaise og mindre klassiske men også gode stegte jalapenos til bøffen. Og det var lige som det skulle være.
Er man bøfelsker er dette et sted at tage hen. Mit råd er dog at droppe forretten, så du kan spise den store bøf. Der er jo også et dessertkort, men jeg har aldrig nået at prøve nogle af deres desserter, da der er aldrig mere plads i maven

9 kommentarer:

 1. Det kunne være man skulle prøve igen. Birthe og jeg spiset på MSCH for et års tid siden i kbh. Dårlig betjening, halvkold bøf, kold sauce hår på bøffen. Og da vi nævnet det sage tjeneren bare at det kunne han jo ikke gøre for.

  MEn kødet var lækkert. Måske århus skal prøves

  KH

  Heidi

  SvarSlet
 2. Ja, jeg må sige at jeg også er meget forbeholden overfor MASH, efter Heidis og min oplevelse sidste år. Jeg har ikke haft lyst til at prøve siden, men måske jeg skulle give dem en chance :-)

  Kh
  Birthe

  SvarSlet
 3. @Prinsessen: Det kunne godt være mit kampråb :-)

  @Heidi Og Birthe: Jeg har heldigvis ikke fået så ringe betjening/oplevelse som jer i København. Det lyder nemlig så skidt, men jeg har også fået overfladisk og arrogant betjening og det holder bare ikke med det prisniveau og brand de prøver at holde fast i. Århus var så meget bedre og søde! Klart en anbefaling værd.

  SvarSlet
 4. Årh en lækker bøf! Nu får jeg lyst til bøf og sprøde pommes, uhmm... Det er bare ikke nogen god idé, at læse madblogs når man er sulten!

  SvarSlet
 5. Eeeeej - den gik jeg forbi i går, men men Mazzen have Mackies cravings - kan se det var en MEGA fejl!

  SvarSlet
 6. Jeg har nu fået god betjening i Kbh, så jeg tror også, jeg forsøger mig der igen, da der er lidt langt til Århus :-D

  Vi blev også tindrende mætte, da vi spiste der, og der holdt vi os fra forretterne (efter råd fra venner, som sagde, at vi ville blive rigeligt mætte af resten af maden). Mmm... jeg får sådan en lyst til at besøge stedet igen...

  SvarSlet
 7. Betjening er meget individuelt... Jeg og min familie er yderst tilfredse med begge stedet og har været der flere gange......-ja såååå :-)

  SvarSlet