lørdag den 17. marts 2012

Kyllingepita med tacosmag

Jeg vandt noget skønt hjemmelavet taccokrydderi hos Heidi, og det skulle afprøves en dag, hvor der stod hurtig mad på programmet. Jeg dryssede krydderiet over en pakke kyllingeinderlår og vendte det i lidt rapsolie, og lod det stå og trække, mens jeg snittede spidskål og mixede en guacamole sammen.
Det smagte skønt, og tacokrydderiet smagte så godt - dog var det en del stærkere end jeg lige havde regnet med, så der røg lidt creme fraiche i pitaerne og lad mig bare være helt ærlig: Der kan ikke komme for meget snask i en pita. Mit nye trick er iøvrigt at dele dem på midten, så er der ingen lille brødsnip, der går til spilde, og de er meget nemmere at proppe med fyldet.

Tak til dygtige Heidi for en dejlig gave

3 kommentarer:

 1. Mums, det ser godt ud. Kan jeg bestille sådan en? :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Jeg er glad for du kan lide den - men jeg synes ellers netop jeg havde holdt lidt igen med chilien fordi den skulle kunne spises af alle (også min chili-udfordrede familie). Måske den smager knap så stærkt i hakket oksekød :-)
  (Men godt du kunne bruge det som undskyldning for at putte creme fraiche i så...)

  SvarSlet
 3. @Birthe: Du kan sagtens bestille en, men du skal slev komme forbi og hente den ;-)

  @Heidi: Det var fint afstemt med chili, jeg gav den bare lidt rigeligt gas med mængden. dosisering er jo altid noget der lige skal læres. Og jeg elsker jo creme fraiche :-)

  SvarSlet