torsdag den 3. november 2011

Gode og nemme cupcakes

jeg er hverken bagerinde eller gemmer en konditor i maven. Min madmave elsker salt og peber i alle varianter gerne tilsat lidt citron. Men jeg har længe lovet Loverboy at bage nogle cupkager. Så valget faldt på NewYorker By Hearts berømte gulerodskage.
Det gik super godt, opskriften er nem at følge... (hvis man altså ikke er Sidney Lee... kom til at stene til et af de der tv-madprogrammer med semi-kendte, og sjældent har jeg set en mand går så meget op i, at ikke kunne finde ud af noget som helst. Hvem synes, det er fedt??)

Nå men jeg fulgte opskriften slavisk, hvis man altså ser bort fra, jeg glemte at blande de ristede valnødderne i dejen. De kom i stedet ovenpå frostingen.
Nå, ja nu forstår jeg også alle kagedamernes snak om, hvor coole og anvendelige de der tyller er! Jeg brugte bare en plastikpose til at presse frostingen ud. Jeg må indrømme, at der er noget om snakken. Kagerne kan sagtens være pænere, men jeg dækker mig ind under pointen om, at det skal se hjemmelavet ud - i hvertfald indtil jeg får en tylle i julegave...

8 kommentarer:

 1. De ser da vildt lækre ud! Dem kan du sagtens være stolt af... Især hvis de var gode at spise :-D
  Hilsen fra en af de der kagedamer *Stine

  SvarSlet
 2. Jeg synes også at de ser fine ud, langt finere end dem jeg kan fremstille - og det glæder mig da at du fik afprøvet opskriften :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 3. De er super fine ud og ser ud til at være nogle jeg rigtig godt gad sætte tænderne i! Knus fra C

  SvarSlet
 4. @Stine: hehehe... dejligt at se en kommentar fra en kagedame. Kagerne smager fænomenalt godt og Loverboy har allerede spist et utal af dem... nåh ja jeg har vist også taget min andel :-)

  @Birthe: Jeg kom til at bage dem i en lille form, så der blev ret mange ud af portionen, men det er bestemt noget jeg vil gentage. Det er en skøn opskrift.

  @Camilla: de er gode, og forsvinder som dug for solen.

  SvarSlet
 5. hovsa, sådan en kunne jeg godt lige snuppe mig .... de er da rigtigt fine. Men ja, du vil blive glad for en stor tyl.... det ser bare godt ud også.

  SvarSlet
 6. Jeg synes nu de ser vældigt lækre ud :o) Jeg kunne i hvert fald sagtens lige klare en enkelt eller 2 til eftermiddagsteen :o)

  SvarSlet
 7. Jeg skulle da også nok hjælpe dig af med et par stykker!
  Det er så god en opskrift, og synes dine kager er dejlige at se på.

  SvarSlet
 8. @Tante Sød: jeg glæder mig allerede til en tyl. Plastikposer er bare ikke så nemme at håndtere :-)

  @Camilla: tak :-) jeg må indrømme at de bliver spist i par eller tre på stribe... det var heldigvis ret små forme

  @Bitten: Jeg fik faktisk fornyet lyst til dem, fordi jeg læste at du havde lavet for et stykke tid siden :-)

  SvarSlet