lørdag den 5. november 2011

planerne bliver udsat igen...

Tja.... bom... det står stadig skidt til, og nu fik jeg også Lægens milde ord med på vejen. I følge scanningen er menstruationen på vej, og gerne inden for den næste uge, ellers tæppebomber vi den med flere hormoner. Ud skal det!

Grunden til at jeg har så ondt og ikke menstruerer, er selvfølgelig, at jeg har fået en møgcyste, som sidder mellem tarmene og presser på dem og lænden. Der er ikke plads til en lille bold på 2,6*2,6 cm lige der.
Træls... så nu røg planerne om æggebarnet endnu længere ud i fremtiden. For nu skal cysten først behandles væk, og vi kan tidligst komme igang til februar 2012.
SUK...

6 kommentarer:

 1. Åh altså, hvor er jeg ked af at høre det :o( Heldigvis så går tiden fra nu af og til nytår som regel meget stærkt, så inden du får set dig om, så er det næsten februar :o) Knus

  SvarSlet
 2. Det er bare så uforståeligt at du skal igennem så meget. Jeg har virkelig medfølelse med dig, og håber du i det mindste snart bliver smertefri! Du er SEJ er du - jeg havde aldrig klaret det du står midt i!

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare uretfærdigt. Jeg håber at smerterne i det mindste snart fosvinder! Jeg synes at det er så sejt at I forsætter kampen!

  Kh
  Birthe

  SvarSlet
 4. Altså hvor træls. Det var da lige det du manglede - NOT! Ventetiden må føles uendelig lang lige nu. Men jeg synes som de andre, at du er sej og jeg håber, at der snart kommer gang i systemet igen, så I kan arbejde på æggebarnet. Varme tanker og knus. Camilla

  SvarSlet
 5. For pokker da med endnu en gren i hjulet. Jeg troede, at cysterne normalt sad i æggestokkene?
  Jeg læste dit indlæg om skrigeskinken for noget tid siden - med våde øjne og helt tom for ord. For pokker hvor er det langt ude alt det du skal bøvle med i det her game. Du er sej, at du kæmper videre, super sej! Heldige æggebarn, som får dig som mor!
  Mange tanker og stort kram fra Betty

  SvarSlet
 6. Kære alle, I er simpelhen så søde. Jeg sidder bare og tuder igen af jeres søde ord. De varmer så meget i denne rædselsfulde kamp. Tak for jeres ord og opbakning.

  @Camilla: ja, og heldigvis står december og dermed en masse hygge for døren. Jeg håber også februar kommer hurtigt.

  @Tante Sød: tak for dine søde ord. Jeg føler mig overhovedet ikke sej, mere slatten og trist, men din ros luner :-)

  @Birthe: ja det føles så uretfærdigt, jeg glemmer bare tit at livet ikke er retfærdigt.

  @Camilla: tak skal du have. Jeg slikker rosen i mig, alt tæller.

  @Betty: jeg forstår faktisk hellere ikke hvorfor vi bliver ved med at løbe ind i alle mulige forhindringer. Det er en hård og trættende kamp.
  Mine cyster plejer desværre at sidde i livmoderen. og tak for dine søde ord.

  SvarSlet