tirsdag den 30. april 2013

En gave til Farfar - sponsor indlæg

Pixum forespurgte, om jeg ville teste deres site, og det sagde jeg ja til. Faktisk var det perfekt timing for BabyGirls farfar havde snart fødselsdag, så han skulle have en rigtig fin hjemmelavet fotobog fyldt med billeder af sit barnebarn.
Sitet fungerer således, at man downloader et lille program, som man redigerer sine billeder i og sætter billederne ind i. Værktøjet fungerer fint - dog efter lidt arbejdstid til at lege, forstå og lede efter de rigtige funktioner. Det har også den fordel at computeren ikke går ned eller driller undervejs.
Der er flere forskellige formater til fotobøgerne. Jeg valgte den mindste. Man kan sætte flere billeder ind på en enkelt side, lege med formatet og skrive tekst til. Og man kan tilføje flere sider, hvis man (som jeg) bliver grebet af det og ikke kan styre sig. Jeg har jo gennemfotograferet og dokumenteret BabyGirls første tre måneder - og det giver mange rigtigt billeder. Nåh ja jeg sender jo også lige Dagens billede til alle bedsteforældrene, så de kan følge med i hendes udvikling på distance. Jeg har rigtig mange billeder af hende... også flere i serie a la "lige om lidt kommer der et smil... nå nej et hyl... eller et gab..." Bedsteforældrene elsker det, og det samme gør jeg... hun er jo ualmindelig vidunderlig og nok verdens bedste baby.

Ordren blev afgivet, og jeg fik forskellige statusmails om produktion og forsendelsestider. Det kan jeg godt lide.
Bogen ankom som lovet i en papkuvert, så den ikke blev beskadiget under vejs. Bogen kom frem i en fin kvalitet og billederne var gode, trods de var uredigeret og blot taget med min Iphone. Jeg har ikke prøvet andre fotosider, så jeg kan ikke mene noget om Pixum er bedre eller ringere end andre programmer, men jeg var meget tilfreds.

Gaven var et kæmpehit. Vi snakker tårer i farfars øjenkrog, og farmor, der nu ønsker sig en fotobog til sig selv. Jeg fornemmer, at vi har fundet den ultimative gave til bedsteforældrene (Og det er tophyggeligt at nørkle med billederne og (gen)se, hvor hurtigt hun vokser og udvikler sig.)

6 kommentarer:

 1. Årh, hvor er hun skøn! Jeg er også igang med at finde gamle barndoms pics, scanne ind osv. for at lave sådan en bog fyldt med gode minder fra barndommen, og nu vil jeg da lige tjekke Pixum ud også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak jeg er også så taknemlig over hun kom. Jeg skal også lave en feriefotobog og flere babybøger

   Slet
 2. Hi SushiStegen,
  I have found your blog in internet. Immediately I love it. It is fun and very interesting(sorry I am not so good in writing danish, but no problem of reading danish). I have read your journey of fertilitet, ivf and the trip to Spain. It is really encouraging and just a successful story I need at the moment. My doctor said I cannot be pregnant and recommend us to get the egg donation treatment in IVI Spain. I am very confuse and have so many question about this, is it possible to write to you in email and ask you some question?
  Yas

  SvarSlet
  Svar
  1. Dear Yas
   You are very welcome to send me an email at Sushistegen@gmail. Com

   Slet
 3. Super fin bog. Men slet ikke så skøn som tøsen på billedet! Hun ser ud til at trives rigtig godt. Glæder mig så meget til at se hende. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. tak, jeg glæder mig til vi ses, så du kan møde hende

   Slet