onsdag den 8. maj 2013

Buffalo spicy chicken

Madplanen dikterede Newyorker By Hearts Buffalo kylling, og det blev jeg ret glad for. Det vil sige, oprindeligt er det vist mere en snack, men vi fik også ovnbagte kartoffelbåde til og vupti blev til et helt aftensmåltid. Det er et hit at bruge reelt kyllingekød.
Jeg fulgte næsten hele opskriften slavisk, men jeg tilsatte dog en hel rød chili i småstykker til kyllingens marinade for vi elsker det stærkt... nåh ja jeg tilsatte også mere creme fraiche og ost til bluecheesedippen, for jeg elsker snask og spiser ret meget.

Ja, det er en af fordelene ved at amme. Jeg spiser virkelig meget mad for tiden. Nå ja og kanelsnurrerne er skiftet ud med flødeskumskager. Jamen har du spist en kartoffelkage for nyligt? De er jo kampgode... også i regnvejr... hmmm.... gad vide hvornår Bager Holm åbner... hej hej

3 kommentarer:

 1. Hvor lyder det bare til at du har det godt! Skal i gang med Birthes kogebog snart - det hele ser jo så lækkert ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun har rigtig mange gode opskrifter både på bloggen og i kogebogen. Denne ret havde jeg lovet Loverboy mod at han ville gøre mig en tjeneste. Ammehjernen har selvfølgelig glemt hvad det var.... andet end det var MEGET vigtigt... hahahaha tydeligvis ikke alligevel

   Slet
 2. Årh, elsker retter der er sådan tapas-agtige, hvor man sidder og nyder lidt forskelligt med masser af forskelligt grønt. Har faktisk aldrig smagt blue cheese dip, kan være jeg snart skal prøve igen... på et eller andet tidspunkt bliver mine smagsløg vel voksne ;)

  SvarSlet