søndag den 14. april 2013

Madplan 1.0 - here we go

Selvom jeg elsker mit nye liv med BabyGirl, så tager hun både al opmærksomheden og tiden som før gik på at lave og læse om mad. Så nu skal jeg også igang med madplaner for det kniber både med tiden for ikke tale om at bære indkøbsposerne op på 4. sal hver dag. Planlægning må der til
 (i hvertfald i nogen tid)

Mandag: lammedeller med spicy spidskålsalat med mormordressing

Tirsdag: blomkålsrisotto med parmaskinke (Oh yeah, jeg blev inspireret af GRØD)

Onsdag: Rugbrød, rester eller take away. Loverboy træner og kommer sent hjem

Torsdag: Kuller i karry 

Vi har ofte planer i weekenden, så det giver ingen mening at planlægge aftensmaden der, og jeg har nok også brug for at plads til impulsivitet. 

3 kommentarer:

 1. Åh, hvor jeg kender følelsen! Får virkelig lavet meget lidt mad for tiden... Savner det!

  SvarSlet
 2. Åh som madblogger kan jeg også kun relatere til frustrationen, at man ikke kan nå at hygge, eksperimentere og være kreativ med sin mad... Jeg har gjort det til en højprioritering, men der er da dage hvor det er lidt svært at nå det hele, men jeg kan garantere dig, at når BabyGirl er blevet lidt ældre, og tager længere lure, så når man helt sikkert mere!

  I starten sov Tristan MAX 1,5 time af gangen, og der vægtede jeg simpelthen at slappe af, men nu kan han sagtens sove mellem 2-3½ time af gangen når han tager sig en lur, og så er der både tid til at slappe af OG forberede lækker mad, det er bare skønt :)

  - Maj :D

  SvarSlet
 3. @Eva: jeg håber lidt at et system frigør lidt kreativitet og tid, i hvertfald bare så der er købt ind inden. Det bliver spændende at se hvordan det går.

  @Maj: Jeg bliver altid inspireret, når jeg læser med hos dig. Jeg er meget imponeret over alt det skønne mad, du laver med din lille T. Jeg håber at BabyGirl også snart sover lidt mere. Jeg synes jeg sporer bedring

  SvarSlet