tirsdag den 23. oktober 2012

Morgenmad hos Paludan Bogcafe

I morges kom jeg til at spise morgenmad i en boghandel. Det er et fantastisk koncept, som minder mig om mine rejser til USA, og alle de skønne kombi boghandler/cafeer. 
Maden var fin til 49 kr - jeg fik en tallerken med lidt yoghurt med müsli, lidt jordbær og sirup, to skiver groft brød, smør, en skive ost, marmelade, et stykke skinke viklet om melon og lidt blandet frugt.
Kommer man mellem 9 og 10:30 kan man også købe morgenkaffen til en billig penge. Jeg fik et glas almindelig kaffe med mælk til 10 kr. Skønt koncept  - og så har de gratis wifi... ... jeg blev der længe, for de havde også god betjening og aviser.
Livet er godt ved mig.

3 kommentarer:

 1. Uh det ser skønt ud! Og kunne forestille mig en dejlig stemning, istedet for det gængse cafe-miljø!

  Hvor er det skønt at læse disse indlæg, det er på tide at livet er god ved dig - og det skal man nyde! Specielt når man er gravid - det er min yndlingsundskyldning for tiden ;)

  - Maj :D

  SvarSlet
 2. Sikke en fantastisk start på dagen. Jeg er også vild med de amerikanske boghandlere/caféer, som virkelig forstår at holde på deres kunder, jeg kunne nærmest lever der :-)

  Glæder mig til at vi snart skal ses, håber du har fundet et godt sted til os, jeg er spændt på hvad babyen har lyst til :-D

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 3. @Maj: Jeg er så enig- det er altid vigtigt at være god mod sig selv. Det giver jo mere overskud til alle de andre :-)

  @Birthe: Jeg håber du snart får det bedre, så vi kan ses en anden god gang
  kh SS

  SvarSlet